Havnevigen Islands Brygge - se nybyggeri og boliger

Havnevigen er der, hvor byen møder naturen. Bo i skønne omgivelser, og vær samtidig en del af byens puls.

BeskrivelseOpen

Havnevigen er der, hvor byen møder naturen. Bo i skønne omgivelser, og vær samtidig en del af byens puls.

Et stenkast fra vandet er for en gangs skyld ingen overdrivelse, når man taler om at bo i Havnevigen. Og så er du tilmed kun 7 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Islands Brygge bindes sammen

De seneste års spændende, nye boligbyggerier har fået hele Islands Brygge til at summe af liv og aktiviteter. Med Havnevigen kommer det hidtil mest markante nybyggeri i både udseende og størrelse. Det eksklusive boligkvarter med rækkehuse, strandhuse, lejligheder og byhuse, vil binde det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skabe én samlet bydel.

Hvor byen møder naturen

Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro. Fællesnævneren for boligtyperne ved Havnevigen er glæden ved både by og vand. Placeringen er ganske unik, fordi den tilbyder storby, natur og historie på ét og samme sted.

Nyetableret vig og sandstrand

Vigen, der er basis for Havnevigen, graves ud mellem havnebassinet og Artillerivej. Vigen bliver cirka 275 meter lang og 60 meter på det bredeste sted. Dybden bliver op til to meter. På den nordlige bred vil der blive etableret en sandstrand, hvor livet leves i sommervarmen, og både børn og voksne kan nyde vandet og en forfriskende svømmetur.

Fire boligtyper – du bestemmer

Havnevigen byder på hele fire forskellige boligtyper – du bestemmer hvad der passer dig og din familie. Rækkehusene summer allerede af liv fra de mange familier, der for længst har gjort Havnevigen til deres hjem. Lejlighedstårnene skyder op et efter et, og strandhusene langs vigen er på vej mod at give deres bidrag til den helt særlige atmosfære i Havnevigen.

Byhusene er en ny boligtype i området med børnevenlige stræder, små grønne oaser og stor sammenhængskraft i husene.

Her er lys og luft – tæt på byen, lige ved vandet.

Bliv kontaktet om boligerneOpen

ER DU INTERESSERET I HAVNEVIGEN?

Bestil en personlig fremvisning eller lad os fortælle dig mere om projekterne i Havnevigen.