Dette projekt er udsolgt!

Krøyers Plads II, Christianshavn

Krøyers Plads er udsolgt.

BeskrivelseOpen

Krøyers Plads på Københavns havnefront byder på eksklusive ejerlejligheder centralt i København med udsigt over bl.a. Nyhavn og Holmens Kanal. Projektet blev hurtigt udsolgt, og du kan læse hvorfor her.

VERDENS BEDSTE BOLIGBYGGERI

Krøyers Plads bærer titlen som verdens bedste boligbyggeri. Vi vandt prisen for bedste boligbyggeri på den internationale ejendomsmesse MIPIM i 2015. Prisen er byggebranchens svar på en Oscar. Krøyers Plads vandt for sin bæredygtige profil i kombination med arkitektur i verdensklasse. Krøyers Plads er Danmarks første svanemærkede lejligheder.

BYENS BEDSTE BELIGGENHED

Krøyers Plads er i dag kendt for de enestående og eksklusive ejerlejligheder i hjertet af København; med byens bedste beliggenhed, arkitektur i international klasse og en udsigt ud over det sædvanlige. Hver eneste lejlighed i både etape I og II af Krøyers Plads er unik, og der er således ikke to ens lejligheder i byggeriet. Lejlighederne er i ét eller to plan, hvilket har gjort det muligt at imødekomme mange forskellige behov, og samtidig skabe nogle unikke rum.

KRØYERS PLADS … FORDI VI ELSKER BYEN

Krøyers Plads går hverken på kompromis med kvalitet, beliggenhed eller livsnydelse. Fra lejlighederne er der bl.a. udsigt til Skuespilhuset, Nyhavn, Custom House, Ofelia Beach, Knippelsbro og Holmens Kanal. Søger man ro og fred, kan man let sætte kajakken i vandet fra bassinet udenfor døren, og ro ned langs havneløbet. Alle byens muligheder er blot et stenkast væk.

SvanemærkningÅben

Svanemærkning

Alle vores lejligheder på Krøyers Plads er svanemærket. For dig og din familie betyder det først og fremmest et bedre indeklima og et lavere energiforbrug.