Nyheder

NCC er en af de førende bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheder i Nordeuropa med en omsætning på 49,8 mia. danske kr. og 18.000 medarbejdere i 2015. Vi udvikler og bygger boliger, erhvervsejendomme, industribygninger og offentlige bygninger, veje og anlæg samt anden infrastruktur.


  • Solen skinnede dagen lang på den gennemsigtige kuppel, og næsten symbolsk og for at dæmpe temperaturen blev der lettet lidt på domens helt egen hat, den allerøverste del af taget, så frisk og køligere luft kunne fylde rummet.

  • Kira Skov og Marie Fiskers og deres The Cabin Project gav åbningsreceptionen en sanselig og inspirerende dimension.

  • Performer og luftakrobat Lars Gregersen fra performancegruppen GLIMT gik på line i jakkesæt. Og han holdt balancen.

  • Fra venstre: Martin Manthorpe, direktør for strategi og forretningsudvikling i NCC Construction, Det Kongelige Biblioteks direktør, Erland Kolding Nielsen, Morten Kabell (Enhl.), teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune og adm. dir. i Dansk Arkitektur Center, Kent Martinussen.

DoV indviet i KBH

Dome of Visions på Søren Kierkegaards Plads i København er officielt indviet. Så nu kan du kigge indenfor for at opleve domen og alle de arrangementer, der allerede nu fylder kalenderen.

Maj 2014: Solen skinnede dagen lang på den gennemsigtige kuppel, og næsten symbolsk og for at dæmpe temperaturen blev der lettet lidt på domens helt egen hat, den allerøverste del af taget, så frisk og køligere luft kunne fylde rummet.

På gulvet i Domen flokkedes gæster fra nær og fjern, og musikerne Kira Skov og Marie Fiskers og deres The Cabin Project gav åbningsreceptionen en sanselig og inspirerende dimension.

Performer og luftakrobat Lars Gregersen fra performancegruppen GLIMT gik på line iført jakkesæt. Og han holdt balancen.

Partnerne bag Dome of Visions (Københavns Kommune/Sharing Copenhagen, Det Kongelige Bibliotek, Dansk Arkitektur Center (DAC) og NCC tog på skift ordet for at bringe Dome of Visions godt videre.