Nyheder

NCC er en af de førende bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheder i Nordeuropa med en omsætning på 49,8 mia. danske kr. og 18.000 medarbejdere i 2015. Vi udvikler og bygger boliger, erhvervsejendomme, industribygninger og offentlige bygninger, veje og anlæg samt anden infrastruktur.


NCC-projekt høster ros fra klimaministeren

Klimaministeren roser et projekt mellem Rudersdal Kommune og NCC. Projektet har medført markante CO2-besparelser på folkeskolerne i Rudersdal Kommune og nu vil klimaministeren fortælle om projektet på COP21 i Paris.

På en helt almindelig folkeskole har eleverne i forbindelse med et NCC-projekt taget stilling til deres CO2-udledning og nedbragt den med hele 29%. Derfor var klimatopmødet, COP21, for nylig i fokus på skolen for at give læringen videre til politikerne og bringe de højtsvævende politiske mål i øjenhøjde.

DR Ultra deltog i undervisningen, hvor Michael Edsberg, senior fagentreprisechef fra NCC, stod ved tavlen. Se indslaget fra DR Ultra Nyt her.

I indslaget roser Klimaministeren Lars Christian Lilleholt projektet, som han vil fortælle om på COP21:

Det er rigtig, rigtig flot gået, jeg bliver faktisk meget, meget imponeret, når jeg ser det her fra Rudersdal Kommune. Skolebørnene her viser, at det kan lade sig gøre. Og jeg håber på, at det ikke bare spreder sig til resten af Danmark, men til resten af verdenen. 

Klimaminister Lars Christian Lilleholt i indslaget om NCC-projektet.

Se også indslaget fra DR Ultra Nyt her.