NCC er en stor nordisk virksomhed med aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland. Når du arbejder i NCC i Danmark, bliver du derfor en del af en stor virksomhed med mange forskellige kompetencer samlet - og hvor der er mange forskellige typer opgaver og funktioner.

Du er kommet igennem første nåleøje - forbered dig til samtalen

Har vi fundet din profil, ansøgning og CV interessant, bliver du kaldt til samtale. Når du er blevet indkaldt til en samtale, kan du med fordel forberede dig inden. Typisk vil samtalen komme omkring organisationen, arbejdspladsen, stillingen, arbejdsform og vores forventninger til hinanden.

Vis os, hvad du kan - hvorfor er du den rette til jobbet?

Formålet med jobsamtalen er at finde ud af, hvordan du passer ind i vores kultur og organisation, og hvad du kan bidrage med i det job, du har søgt hos os. Derfor lægger vi vægt på, at have en ærlig dialog til jobsamtalen. Det skaber en god start for samarbejdet og det giver grobund for lange relationer.

Til samtalen vil vi gerne høre:

  • en kort beskrivelse af din baggrund
  • hvad der motiverer dig?
  • hvorfor du har søgt stillingen hos NCC?
  • hvorfor er du den rette person til dette job?

Tænk gerne i konkrete eksempler, fx hvad du kan tilføre jobbet og hvilke erfaringer og kompetencer du har, som du vil sætte i spil hos os i forhold til det søgte job.  

Vis interesse - opsøg viden og stil spørgsmål

Stil gerne spørgsmål til os, så du også selv kan vurdere, om NCC er det rigtige sted for dig - fagligt og kulturelt. Det er vigtigt, at du føler dig tilstrækkelig informeret til at kunne træffe en kvalificeret beslutning, hvis du bliver tilbudt jobbet. Vi foreslår, at du finder information om vores arbejdsplads her på hjemmesiden og på LinkedIn.

Læs mere om NCC

Vær dig selv

I NCC er vi interesserede i at vide mere om dig – hvem du er, hvad du kan, hvad der motiverer dig, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Det kan vi kun se ved, at du er dig selv. Vi skal finde det bedste match – på det bedste grundlag. 

Alle ansættelser foregår i tæt samarbejde mellem den enkelte afdeling og vores HR-afdeling. Proceduren varierer alt efter, om du søger job som timelønnet eller som funktionær.

Test og referencer

Vi arbejder professionelt med vores rekruttering for at sikre det rigtige match. Udover selve samtalen vil du typisk blive udsat for test i form af en personlighedstest og en sproglig/numerisk test. Vi vil typisk også bede om referencer.

Uanset om du ender med at få jobbet eller får et afslag, vil du altid få en tilbagemelding på eventuelle tests.