Erfaren Sjakbajs til Nyt Maskinhold i Sydjylland

Ansøg senest: 2024-08-14
By: Kolding

Ansøg her

Er du en erfaren sjakbajs med sans for kvalitet og samarbejde? Så er det dig, vi leder efter til vores nye store maskinhold i Sydjylland!

Vi søger en engageret og dygtig sjakbajs til vores kommende store maskinhold med tilknytning til Sydjylland. Som sjakbajs vil du få en central rolle, hvor du sammen med vores formand og asfalthold være med til at forme fremtiden for vores asfaltprojekter i Sydjylland.

Et godt team, der elsker duften af ny asfalt

Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Kolding, hvor du i tæt samarbejde med inspirerende og engagerede kollegaer arbejder mod fælles mål og sikrer høj kvalitet i alle opgaver.

Vi kan tilbyde dig et job i en virksomhed med et stærkt fællesskab og gode ansættelsesforhold med en attraktiv sundheds- og pensionsordning. Hos os vil du få en travl og afvekslende hverdag i et friskt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel og sikkerhed i arbejdet. Derudover vil du blive en del af en kultur hvor vi stiller krav til hinanden, men også er gode til at bakke op om hinanden.

Der er flere veje til jobbet

  • Vi forventer, at du har en solid asfalterfaring, og at du har erfaring som sjakbajs fra et tidligere job.
  • Du er en god holdspiller og trives med at arbejde i et team, samtidig med at du er god til at tage ansvar.
  • Du lægger stor vægt på kvalitet i dit arbejde.
  • Du er fleksibel mht. arbejdstider, da vi arbejder både dag, aften og nat.
  • Du har kørekort B og det er en fordel, hvis du også har E.

Er du klar til at lægge asfalt?

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Operation Manager Kasper Larsen på tlf. 2124 2440 eller via mail kasper.larsen@ncc.dk.

Er du interesseret i jobbet, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.


Ansøg her