HR-partner søges til NCC, Infrastructure

Ansøg senest: 2024-08-10
By: Søborg

Ansøg her

Er du mon HR-teamets kommende kollega?

Vi leder efter en helt bestemt HR-partner, der allerede har gang i en karriere inden for HR og nu styrer efter et job i en stor virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at definere din rolle. Vi forestiller os, at du har arbejdet med HR i flere år, er velbevandret i funktionærloven og diverse overenskomster, har rekrutteret og håndteret alle former for personalesager samtidig med, at du er vant til at undervise og/eller facilitere workshops for kolleger og samarbejdspartnere.

Lidt om jobbet og lidt om dig

Du ved godt selv, at du er fagligt dygtig, og når du er på arbejde, har du har lyst til at bruge dine kompetencer i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere ude i organisationen, hvor du hjælper med at løse HR-opgaver over en bred kam. Infrastructure DK består af 3 afdelinger og en række støttefunktioner, og i kombination med en række tværgående HR-opgaver får du ansvar for én af de tre afdelinger, som pt. består af ca. 50 funktionærer og ca. 50 timelønnet medarbejdere. Opgaverne, som du skal løse, er bredt funderet inden for HR-årshjulets processer, så du vil få ansvar for opgaver lige fra ledersparring og rekruttering af funktionærer til at understøtte hele timelønsområdet, når det gælder ansættelsesretlige spørgsmål, til facilitering af diverse typer interne workshops og meget mere. Kontraktskrivning, lønbehandling og øvrig egentlig HR-administration varetages i et selvstændigt HR-team, hvorfor disse opgaver ikke er en del af jobbet.

Et antal års erfaring med ansvar for HR-opgaver som nævnt ovenfor er naturligvis et krav, og derudover er din succes i jobbet i høj grad betinget af, at du:

  • får energi af at bruge dine kompetencer til at hjælpe og understøtte din organisation.
  • er imødekommende og nysgerrig, når der er brug for din hjælp.
  • har pondus og stamina, så du kan stå fast og skære igennem på en åbenhjertig og assertiv måde.
  • kan lide at stå foran kolleger og undervise eller facilitere workshops.
  • er seriøs i dit arbejde og har styr på detaljen uden at miste det store overblik.
  • er parat til at arbejde på vores kontor i Aarhus et par gange om måneden.
  • er indforstået med, at der i jobbet også forekommer ”kedelige” rutineopgaver.
  • trives i et åbent kontormiljø, hvor der altid er plads til humor og en uformel omgangstone.
  • kan formulere dig og er (tæt på) fejlfri i skriftlig dansk.
  • har styr på Office-pakken og er klar til at arbejde med flere forskellige it-systemer – vi har mange forskellige platforme, vi arbejder på.


Du bliver en del af en dynamisk forretning, hvor dagene er forskellige, og man aldrig kan være 100% sikker på, hvad de bringer. Vi går op i at have det sjovt, når vi går på arbejde, og vi tror på, at vi når længst med det gode samarbejde, så stemningen er god, og trivslen er høj.

Du bliver del af et top-dedikeret HR-team, som består af 1 HR-partner, 1 HR-konsulent og mig selv, der er HR Manager med HR-landeansvar for Infrastructure DK, og som du kommer til at referere til. Vi har det godt, har højt til loftet og helt vildt travlt, fordi vi vækster og driver en rigtig god og sund forretning – og her kommer du ind i billedet. Vi er vækstet massivt og fortsætter med at vækste, så vi har brug for dig, og vi glæder os meget til at få dig med ombord.

Du er fortrolig med at rekruttere, og er du certificeret i et eller flere testværktøjer, er det et kæmpe plus. Vi benytter især PAPI og DiSC, og hvis du ikke allerede er certificeret i disse, vil du under alle omstændigheder hurtigst muligt skulle certificeres – vi aftaler nærmere i forbindelse med din tiltrædelse.

Måske har du taget en videregående uddannelse på kandidatniveau indenfor HR, jura, ledelse eller tilsvarende, eller måske er du uddannet proceskonsulent, og ad den vej har du arbejdet med HR, eller måske har du ingen formel baggrund inden for HR, men har arbejdet så mange år med området, at du under alle omstændigheder er godt klædt på til opgaven. Det, der betyder noget er, at du har masser af erfaring, pondus og det rigtige mindset, at du er dygtig til dit fag og har styr på skriftlig dansk, og at du derfor med det samme kan være en reel hjælp og støtte for kollegerne ude i forretningen.

Infrastructure DK arbejder med klimasikring, beton- og anlægsprojekter, med fundering og med forsyningsprojekter inden for både el, vand og varme. I vores forretningsområde er vi +250 funktionærer og +400 timelønnet medarbejdere og dermed en rigtig god blanding af kompetencer.

Interesseret? – så skynd dig at sende din ansøgning.
Er du interesseret i jobbet, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Jeg inviterer til samtale i takt med, at jeg modtager ansøgninger fra kandidater, som jeg, vurderer er kvalificeret. Vær derfor forberedt på, at stillingen potentielt kan blive besat før fristens udløb, og at annoncen vil blive taget ned igen, så snart jeg har fundet den rigtige til jobbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på sandra.skou@ncc.dk .

BEMÆRK:  Vi modtager KUN ansøgninger via det angivne link, idet vi desværre hverken kan eller må håndtere ansøgninger sendt pr. almindelig e-mail.

Byg med os – sammen med de bedste kolleger i branchen!

Hos NCC er vi drevet af at blive ved med at udvikle os, uanset om det er vores byggeprojekter eller vores personlige ekspertise. Hver dag driver vi branchens mest spændende og komplekse byggeprojekter i et tæt samarbejde mellem vores medarbejdere, partnere og kunder. Hos os er du en betydningsfuld medarbejder, der bidrager til de vartegn, der definerer vores byer og samfund. Vores medarbejdere har en aktiv rolle i en virksomhedskultur baseret på stabile værdier og adfærd for en sikker og tryg arbejdsplads. Vores kollektive ekspertise og forskellige baggrunde gør en forskel.

NCC – en af de førende virksomheder i Norden


Ansøg her