Praktikplads i NCC, Renovering, Halsnæs, Efterår 2024

Ansøg senest: 2024-07-31
By: Frederiksværk

Ansøg her

Helhedsrenovering af boliger

I Frederiksværk er vi i gang med en helhedsrenovering af 236 boliger, der oprindeligt blev opført ultimo 1960´erne og start 80’erne. Projektet er én samlet sag, men består af 2 forskellige boligområder, hhv. Lathyrusvej/Vinderød Enghavevej samt Snerlevej/Rønnevej/Syrenvej.

Lathyrusvej:

Opført 1983, 136 boliger i et og to plan fordelt på 22 blokke af forskellig karakter og størrelse. Grundet generelle byggeskader i facadeformurene nedrives facadeplader for efterfølgende opmuring af ny facade som skalmur med forøget isoleringstykkelse. Herudover skiftes samtlige vinduer/døre til energibesparende partier. Eks. Tagbelægning skiftes, og der udlægges ny isolering i taggrum. Der udføres 28. stk. tilgængelighedsboliger inkl. ramper/adgangsforhold for niveaufri adgang samt nye veje/stier omkring blokkene generelt.

Snerlevej:

Opført i 1968-70, 100 boliger i et plan fordelt på 25 ensartede blokke. Tagkonstruktionen skal skiftes og inder-/skillevægge forstærkes for opnåelse af tilstrækkelig stivhed i konstruktionerne. I samme ombæring skiftes tagbelægningen, loft isoleres, vinder/døre skiftes, og facader fuges om.

Herudover etableres 25 stk. tilgængelighedsboliger inkl. ramper/adgangsforhold for niveaufri adgang. I resterende boliger udføres nyt badeværelse fra bunden.

Som praktikant på vores projekt i Frederiksværk bliver du placeret i maskinrummet for byggesagerne med primær tilknytning til én af sagerne. I praktikperioden får du indblik i og bistår den øvrige byggeledelse med tidsplanlægning- og styring, kvalitetssikring, registreringer, indkøb, afleveringsforretning, tilsyn med samt styring af fagentrepriser. Du oplever en udfordrende og dynamisk arbejdsplads, hvor de enkelte dage byder på nye og spændende udfordringer.

Starten på din karriere
Det er vigtigt for os, at din praktiktid bliver både udfordrende og spændende. Når du starter, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Det er vores erfaring, at du i dit praktikforløb lærer en masse om dig selv og det at være entreprenør og dermed finde ud af, hvor i branchen du føler dig mest hjemme. Ofte ser vi, at vores praktikanter fortsætter som studentermedhjælpere efter endt praktikophold og senere en fastansættelse. 

Det er vigtigt, at du:

  • er studerende på en ingeniør-, konstruktør- eller byggeteknikeruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • har gode danskkundskaber i tale og skrift, da arbejdssproget er dansk og møder, tegninger mv. derfor er på dansk.

Vil du prøve dig selv og din viden af hos os?
Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Du søger praktikpladsen via www.ncc.dk/job. Her kan du også læse mere om, hvordan det er at være i praktik hos os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretær Charlotte Rostrup på +45 60 40 15 36.

Byg med os – sammen med de bedste kolleger i branchen!

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter hos Renovering i NCC.

Som praktikant i vores Renoveringsenhed oplever du den alsidige og udfordrende dagligdag, der er på en byggeplads. Du kommer til at arbejde med både planlægning, indløb, styring og kvalitetssikring, og du vil blive involveret i både tilbudsberegning, kontakt og koordinering med leverandører. Du vil få et tæt og lærerigt samarbejde med både funktionærer og håndværkere og får ansvar, men også sparring, hvor du har behov.


NCC – en af de førende virksomheder i Norden


Ansøg her