Business Controller til NCC Infrastructure DK med fokus på projektøkonomi, analyse og intern rapportering (vi søger i hele Danmark)

Ansøg for: 2024-07-10
By: Hybrid

Ansøg her

Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får et godt job med gode, erfarne kolleger og et rigtig godt arbejdsmiljø?

Kender du til projekt-controlling? Og vil du bygge videre på din viden i NCC Infrastructure DK, hvor du får indflydelse på arbejdet med vores projektøkonomi og business controlling, og dine kompetencer er efterspurgt?

NCC Infrastructure er udnævnt til division, og som en direkte konsekvens af vores vækst er stillingen nyoprettet, og rollen, du får, giver dig mulighed for at arbejde med controlling både i Infrastructure DK og mod den øverste ledelse i Infrastructure i Sverige.

Bliv en del af et helt nyt team

Som følge af kraftig vækst i vores forretning danner vi nu et helt nyt økonomiteam bestående af dig selv og vores business controller for divisionen, som vil være din nærmeste leder og samarbejdspartner. I den forbindelse vil du få ansvar for discipliner inden for business-controlling, intern rapportering og projektøkonomi på en bred vifte af anlægsprojekter, og du vil i høj grad kunne forme din egen rolle, ligesom du vil være med til at videreudvikle samarbejdet med alle vores gode kolleger ude på projekterne.

Vores projekter spænder vidt i størrelse inden for vores respektive anlægssegmenter med projektsummer fra mange millioner og store bemandinger til små og mindre projekter med ganske få kolleger tilknyttet. Uanset projekternes størrelse er det nødvendigt, at du opbygger et tæt forhold til kollegerne i vores forretning og sikrer en tillidsfuld og åben kontakt i samarbejdet.

Vi har brug for den helt rigtige til stillingen, så vi søger bredt geografisk – du kan således have base i enten Aalborg eller Søborg afhængig af, hvad der passer bedst for dig.

Jeg glæder mig helt vildt til at bygge den her afdeling op og skabe struktur for vores roller og processer. Der er sket meget de seneste 2 år, så der er masser af opgaver at tage fat på,” fortæller business controller Lone Skov Bomberg.

Sammen er vi stærkest

Vi arbejder med klimasikring, beton- og anlægsprojekter, med fundering og med forsyningsprojekter inden for både el, vand og varme. I vores forretningsområde er vi +250 funktionærer og +350 timelønnede og dermed en rigtig god blanding af kompetencer.

Du bliver en del af en dynamisk forretning, hvor dagene er forskellige, og man aldrig kan være 100% sikker på, hvad de bringer. Vi går op i at have det sjovt, når vi går på arbejde, og vi tror på, at vi når længst med det gode samarbejde, så stemningen er god, og trivslen er høj.

Sæt rammerne for vores business-controlling

Afhængig af din erfaring og dine kompetencer får du ansvar for én af vores 3 anlægsenheder.  Her får du bl.a. en række faste opgaver i vores årshjul, herunder at.:

  • stå for månedlig rapportering, forecast og budgetter
  • deltage i styregruppemøder samt tilbuds- og kontraktråd på større projekter
  • udføre projekt-controlling, hvor du identificerer og agerer på afvigelser, risici og muligheder
  • sikre, at vi overholder NCCs finansielle politikker, direktiver og guidelines
  • lave diverse ad hoc-analyser.

Et par dage om måneden bevæger du dig mellem vores danske lokationer i Aalborg, Aarhus, Søborg og Aulum, og nogle gange om året vil der også være møder i Stockholm, som du skal deltage i.

Når du tiltræder, står vi klar med al den hjælp, du har brug for, men henad vejen håndterer du på egen hånd dit ansvarsområde på projekterne, for der er bud efter vores kompetencer, og derfor er det også vigtigt, at både dit fundament og dit perspektiv matcher vores forretning. På den baggrund forestiller vi os, at du:

  • har en økonomisk uddannelse, fx. en HD, kombineret med erfaring som controller
  • har kendskab til projekt-controlling og interesse for at bygge videre på din viden
  • er opsøgende og interesseret i samarbejdet med kollegerne ude i vores forretning
  • er selvstændig i dit arbejde og i stand til at prioritere dine opgaver
  • taler og skriver dansk flydende og kan begå dig på engelsk. 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ansættende leder, og business controller for divisionen, Lone Skov Bomberg, på telefon 29 43 39 56 eller e-mail lnj@ncc.dk.

Er du interesseret i stillingen, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

Bemærk, at oplysninger i ansøgninger anses som personfølsomme, hvorfor vi kun har mulighed for at tage stilling til ansøgninger, som er sendt via det angivne link.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.


Ansøg her