Asfaltarbejdere søges til Sydjylland

Ansøg senest: 2024-08-18
By: Kolding

Ansøg her

Er du en erfaren asfaltarbejder, der brænder for at bidrage til at skabe veje, der holder i mange år fremover? NCC søger dedikerede asfaltarbejdere til vores ”flyver” hold i Sydjylland. I denne rolle vil du få en spændende og afvekslende hverdag, hvor du sammen med dine kollegaer vil lægge asfalt på strækninger i Sydjylland.

Et stærkt team, der elsker duften af ny asfalt

”Vores sammenhold er lige så stærkt som vores asfalt. Og det skal det også være, når vi arbejder på lange strækninger. Og så er der selvfølgelig masser af asfalthumor!”

Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Kolding, og bliver en del af vores ”flyver” hold bestående af 3 asfaltarbejdere. Som en del af holdet, vil du hjælpe på de forskellige asfalthold, når opgaven kræver det. Derudover er du med til at sikre, at vi opretholder høje sikkerhedskrav, ligesom du bliver en del af en sikkerhedskultur, der skaber tryghed hos vores medarbejdere.

Der er flere veje til jobbet

  • Du har allerede erfaring med asfaltarbejde.
  • Du har en god fysik, så du er klar til at tage fat.
  • Du er fleksibel mht. arbejdstider, da vi arbejder både dag, aften og nat.
  • Du er god til at arbejde i et team, og du er villig til at hjælpe til på forskellige hold.
  • Du har kørekort B, og det er en fordel, hvis du også har E.

Er du klar til at lægge asfalt?

Vi kan tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af et team af engagerede kollegaer, hvor vi støtter hinanden og stræber efter fælles succes.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Operation Manager Kasper Daugaard Larsen på tlf. 2124 2440 eller mail kaslar@ncc.dk. Send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.


Ansøg her