Praktisk driftsleder søges til at lede vejen på NCC's Asfaltfabrik i Kolding

Ansøg senest: 2024-08-19
By: Kolding

Ansøg her

Er du klar til at have det overordnede ansvar for at sikre, at vores produktionsfaciliteter fungerer optimalt og leverer enestående resultater? Så er det muligvis dig vi søger til stillingen som driftsleder på NCCs asfaltfabrik i Kolding.

Som driftsleder vil du være ansvarlig for NCCs asfaltfabrik i Kolding, hvor vi årligt producerer asfalt til både entreprenører, det offentlige og virksomheder. Din primære opgave vil være at sikre et effektivt flow på fabrikken og planlægge den daglige produktion, hvilket er afgørende for vores succes, samt indgå i den praktiske udførelse, som en del af holdet.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være at:

  • Lede den daglige produktion med fokus på omkostningseffektivitet og høj produktion.
  • Bestille råvarer og bitumen i overensstemmelse med vores købsaftaler og langtidsplanlægning.
  • Styre egne faciliteter med hensyn til kvalitet, effektivitet, sikkerhed og kontrol af vedligeholdelsesomkostninger.
  • Dagligt deltage aktivt i asfaltproduktionen.
  • I samarbejde med vores Area Manager vil du desuden være med til at udarbejde og følge budgetter, prognoser og økonomisk opfølgning for asfaltfabrikken.

Erfaring med driftsledelse og stærke kommunikationsevner

Vi leder efter en kandidat med erfaring inden for ledelse, helst inden for asfalt- eller byggebranchen. Du skal have gode ledelseskompetencer og evnen til at motivere og inspirere et team af dedikerede medarbejdere. Derudover forventer vi, at du har en proaktiv tilgang til problemløsning og kontinuerlig forbedring.

Vi har behov for dig der:

  • Aktivt søger at skabe forbedringer på alle områder.
  • Har en god forståelse for produktionsprocesser og evnen til at optimere dem.
  • Har en proaktiv tilgang til problemløsning og kontinuerlig forbedring.
  • Har stærke kommunikationsevner og forstår vigtigheden af at opbygge solide samarbejdsrelationer.
  • Vil deltage aktiv i den praktiske udførelse af asfaltproduktion.

Er du klar til at skabe forandringer på vores asfaltfabrik?

Vi kan tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af et team af engagerede kollegaer, hvor vi støtter hinanden og stræber efter fælles succes.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Area Manager Mads Dyrlund Raunskov på tlf. 2166 2448 eller via mail mads.raunskov@ncc.dk. Send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.


Ansøg her