Medarbejdere til NCC Byggeri & Råhus Øst

NCC har indgået kontrakt på en del store og interessante byggeprojekter. Vi er derfor på udkig efter de bedste talenter, som kunne tænke sig at være med på en række af disse ikoniske byggerier.

NCC Byggeri & Råhus Øst udfører mindre og større komplekse bygge og -anlægsprojekter indenfor jord-, kloak-, beton- og montagearbejder samt stål- og hovedentrepriser. Lige nu søger vi:

Kontakt HR Manager Claus Rosendahl på telefon: +45 61 95 34 57 eller på mail: claros@ncc.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Kom med på vores nye spændende byggeprojekter
Som en del af NCC Byggeri & Råhus Øst vil du indgå i et stærkt produktionsteam sammensat af erfarne og unge medarbejdere. Her vil du få et tæt og værdibaseret samarbejde med både funktionærer og håndværkere og få lov til at bidrage til teamet med både planlægning, indkøb, styring og kvalitetssikring samt tilsyn af vores fagentreprenører.

Vi garanterer en spændende, alsidig hverdag med varierende tværfaglige arbejdsopgaver, der udover de traditionelle discipliner også giver dig mulighed for at få den nyeste teknologi indenfor digitalt byggeri mellem fingrene f.eks. BIM (Building Information Modeling), VDC (Virtual Design & Construction) og VR (Virtual Reality).

Af udvalgte byggeprojekter kan vi nævne:

Christiansholm, Papirøen

Christiansholm er det sidste kajområde, der mangler at bliver udviklet i Københavns inderhavn. Nu får den gamle Papirøen nyt liv med et unikt projekt, der dækker hele holmen og bl.a. omfatter ejerlejligheder, almene boliger, et hotel og en markedshal til butikker, cafeer, restauranter og kulturliv.

Projektet består af en gruppe bygninger i forskellige højde og forløb, men med et ensartet arkitektonisk udtryk med skrånende facader. Bygningerne omkranser et indre grønt byrum og rundt i hele periferien af øen kommer en bred promenade og træbrygge mod vandet.

Byggeriet går i gang i 2020 og forventes færdigt i 2024.

Kronløbsøen

Kronløbsøen.jpg

Kronløbsøen bliver skabt som en nyetableret og attraktivt beliggende Ø i indre Nordhavn. De 233 boliger bliver opført i et seks-etagers byggeri ovenpå en parkeringskælder i fire etager under vandoverfladen med plads til 1100 biler. NCC er totalentreprenør på projektet, der samlet er på 63.000 etagemeter. Det er tegnet af Vilhelm Lauritsen Arkitekter og COBE samt tegnestuen STED, der står for landskabsarkitekturen.

Nyt Hospital Nordsjælland

Hillerød sygehus.jpg

I Hillerød skal NCC opføres et offentligt hospital på ca. 118.000 m² inklusiv selvstændig ”serviceby”. Det firkløverformede hospital placeres i grønne omgivelser og kommer til betjene flere end 310.000 borgere. Det er et spændende projekt med store in-situ konstruktioner, og hvor der er lagt stor vægt på de digitale værktøjer. Projektet udføres i hovedentreprise.

Tuborg Strandeng
Tuborg Strandeng.jpg

Opførelse af luksus ejerlejligheder på Tuborg Syd i Hellerup. Et komplekst byggeri på i alt 15.000 m² der opføres direkte ud til Øresund. Entreprisen indeholder de fleste område indenfor Råhus byggeri bl.a. kraftige bundplader og in-situ vægge samt montage af både betonelementer og stålkonstruktioner. Der er således mulighed for opnå en bred erfaring og udvikling indenfor alle områder af betonbyggeri. Projektet udføres i totalentreprise

 Hilton Hotel
Hilton.jpg

Totalrenovering af den gamle bygning ’Ørkenfortet’ centralt beliggende ved Knippelsbro i det indre København. Projektet indeholder kompliceret in-situ beton, betonelementer og stålkonstruktioner. Et spændende projekt med høj kompleksitet og en udfordrende logistik, som udføres i tæt samarbejde med vores gode kollegaer i Renovering.

Skole i Nordøstamager
Skole.jpg

For Københavns Kommune skal NCC udføre en ny tresporet skole på Holmbladsgade i København. Skolen skal huse 700 elever og stå klar i efteråret 2022.

Skolen har et areal på ca. 10.000 m² og skal indeholde idrætsanlæg, skolefaciliteter og parkeringskælder.

NCC har vundet opgaven i totalentreprise i samarbejde med Arkitekterne Christensen & Co, Arkitekterne Kjaer og Richter og 1:1 Landskab samt Ingeniørfirmaet Lyngkilde.

Skolen er projekteret og modelleret i 3D, som løbende videreudvikles i projekteringsfasen som opstartede medio juni.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst