Nicolinehus er tegnet af Aart Architects, der har hentet inspiration i midtbyens gamle karreér med sine karakteristiske og robuste røde teglsten.

Medarbejdere til NCC Byggeri & Råhus Vest

NCC har indgået kontrakt på en flere store og interessante byggeprojekter. Vi er derfor på udkig efter de bedste talenter, som kunne tænke sig at være med på en række af de spændende byggerier

NCC Byggeri & Råhus Vest samt Jakobsen og Blindkilde udfører alle former for bygge og -anlægsprojekter primært i hoved og totalentreprise. Vi har egenproduktion indenfor jord-, kloak-, beton-, elementmontage samt stål og tømrerarbejde.

Lige nu søger vi:

  • Senior projektchefer/Senior produktionschefer
  • Projektledere/Produktionsledere
  • Projektchefer/Produktionschefer
  • Projektassistenter
  • Maskinmestre
  • Entrepriseledere
  • Arbejdsledere

Kontakt HR Manager Marianne Bryrup på telefon: +45 79 31 66 07 eller på mail: marbry@ncc.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Kom med på vores nye spændende byggeprojekter

Som en del af NCC Byggeri & Råhus Vest vil du indgå i et stærkt produktionsteam sammensat af erfarne og unge medarbejdere. Muligheder for kompetenceudvikling gennem uddannelse og sparring i interne netværksgruppe.

Her vil du få et tæt og værdibaseret samarbejde med både funktionærer og håndværkere og få lov til at bidrage til teamet med både planlægning, indkøb, styring og kvalitetssikring samt tilsyn af vores fagentreprenører.

Vi garanterer en spændende, alsidig hverdag med varierende tværfaglige arbejdsopgaver, der udover de traditionelle discipliner også giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi indenfor digitalt byggeri f.eks. BIM (Building Information Modeling), VDC (Virtual Design & Construction) og VR (Virtual Reality).

Af udvalgte byggeprojekter kan vi nævne:

Esbjerg Towers - tre boligtårne

I Esbjerg opføres tre punkthuse i henholdsvis 8, 10 og 19 etager (23, 35 og 57 meter).

Tårnene indeholder 418 private ungdomsboliger i forskellige størrelser. I det højeste tårn etableres 110 hotellejligheder samt en restaurant og skybar med ruder fra gulv til loft på den øverste 17.-etage, hvorfra man får en 360 graders udsigt over byen, havnen, Vadehavet og Ho Bugt med Skallingen og Vesterhavet.

Mellem de 3 tårne anlægges indbydende fælles grønne områder til ophold og aktiviteter både for beboerne i ungdomsboligerne og andre unge miljø, som indbyder til fællesskab.

Byggeriet startede i august 2019 og forventes færdigt i september 2021.

H.C. Andersens Hus, Odense