Renovering er en disciplin, der på en række områder adskiller sig væsentligt fra nybyg. Der er allerede et bygværk, og der er ofte også allerede brugere af bygningen. Bygherren har nogle idéer, og entreprenøren byder ind med løsninger til, hvordan det kan gennemføres.

Ledige stillinger i NCC's renoveringsenhed

Vi laver alle typer af renoveringsopgaver i Danmark, men primært opgaver fra 40 mio. kr. og opefter. Vi elsker at være dér, hvor kompleksiteten er høj. Vi har mange mennesker med stor erfaring, som har været hos NCC i mange år, og som er dedikeret til netop renovering af den eksisterende bygningsmasse. Bliv en del af et stærkt hold!

Senior produktionschef til Renovering Øst

Vil du have ansvaret ude på byggepladsen for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior produktionschef i Renovering Øst:

Senior produktionschef til Renovering Øst | NCC

Senior projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplekse projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior projektchef i Renovering Øst:

Senior projektchef til Renovering Øst | NCC

Projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv projektchef i Renovering Øst:

Projektchef til Renovering Øst | NCC

Erfaren tømrerkalkulatør til NCC Renovering i Søborg

Kunne du tænke dig en selvstændig specialistrolle i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Og vil du arbejde med store, komplekse og udfordrende opgaver i en stærk virksomhedskultur med gode udviklingsmuligheder?

Erfaren tømrerkalkulatør til NCC Renovering i Søborg | NCC

De store, komplekse projekter er dem, hvor vi virkelig kan bringe alle vores kompetencer og erfaringer i spil. Det er her, vi skaber allerstørst værdi

Dennis Nielsen, direktør i NCC Renovering
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst