Amanda Bruun Olesen fra Ingeniørhøjskolen Navitas. Praktikant forår 2020 i NCC Byggeri Vest

Den gode løsning kommer af samarbejde

Da jeg begyndte på studiet, blev jeg bevidst om, at jeg var hurtig til at danne mig et overblik over opgaverne og tage ansvar. Jeg fandt gruppearbejde spændende, og det fylder meget i ingeniørfaget

Jeg kan godt lide tanken om, at jeg kan være med til at udvikle, effektivisere og finde én god løsning. En løsning, som oftest skabes med input fra flere personer med fornuftigt og godt samarbejde.

En studiekammerat som havde været i praktik i NCC, talte rigtig positivt om sit praktikforløb, hvor hun prøvede kræfter med planlægningsprocessen op til et kommende byggeprojekt. Hun fortalte om praktikantdage, sociale arrangementer og talte meget positivt om virksomheden.

En varieret hverdag

Min hverdag veksler mellem at være ude på byggepladsen og udføre administrativt arbejde i skurvognen, og jeg får lov til at prøve kræfter med meget forskellige opgaver, som for eksempel tilsynsgennemgang, optælling/opmåling/beregning, kommunikation med underentreprenører og byggepladsplaner, så min hverdag er meget varieret.

Det er sjovt at gå på arbejde og jeg føler, at jeg får lov til at få ”egne opgaver” med eget ansvar dog med mulighed for at spørge om hjælp og råd fra mine kollegaer.

Jeg kunne absolut godt se mig selv som fast ansat i NCC i fremtiden. Det er en stor arbejdsplads, hvor man får lov til at prøve rigtig meget forskelligt. Jeg kan enormt godt lide idéen om, at jeg får lov til at være en lille brik i et større puslespil.

Amanda Bruun 2