Udfordringer og muligheder

Holder du af udfordringer?

Holder du af nye udfordringer, er du kommet til det rette sted. Hos NCC har du mulighed for at prøve nye og spændende arbejdsopgaver inden for forskellige typer projekter eller forretningsområder. Du har også mulighed for at rykke internt, hvis du har lyst til at prøve noget helt andet.

Du kan vælge at arbejde med store eller små projekter, lige som du kan arbejde meget selvstændigt eller som en del af en gruppe.

Variation, læring og udvikling

Dine ønsker og behov vil sikkert ændre sig over tid.

Hos NCC vil du få støtte fra erfarne kollegaer, og du vil have muligheder for at videreuddanne dig.

Vi driver målrettet kompetenceudvikling baseret på dine og forretningens behov. Vi tilbyder bl.a. interne udviklingsprogrammer og kurser, samt ekstern efter- og videreuddannelse.

Samtale skaber udvikling

Vi vil have medarbejdere der har entusiasme og holdånd. Derfor er det vigtigt, at vores ledere har fokus på medarbejderne og sikrer, at den enkelte medarbejder får mulighed for personlig og faglig udvikling.

 

Medarbejdersamtale

I NCC er der medarbejdersamtaler for alle ansatte. Samtalerne er vigtige for at sikre, at medarbejderne udvikler sig i henhold til den enkeltes og forretningens muligheder og ønsker. Ved medarbejdersamtalen kan du diskutere individuelle mål, arbejdsopgaver og eventuelle behov for kompetenceudvikling.

Tilfredshedsundersøgelse

Det er helt afgørende for NCC at både vores kunder og vores medarbejdere er tilfredse. Hvert år gennemfører vi en tilfredshedsanalyse blandt medarbejderne, der afdækker spørgsmål omkring trivsel, opgaver, indeklima mv.

Analysen giver ikke kun ledelsen et pejlemærke. Den er også et vigtigt redskab, for de enkelte afdelinger og ledere, så de kan sikre at du og dine kolleger trives med de opgaver og udfordringer I har.