Ballerup Company House

Første Company House i Ballerup Company Park

I Ballerup har mange IT- og medicinalvirksomheder domicil, f.eks. KMD, Fujitsu Siemens, BMC Software, IBM Danmark, Leo Pharma, Pfizer etc. Et stor antal potentielle kunder og medarbejdere færdes derfor dagligt i området.

Lokalplaner mv. er godkendt, og Ballerup Kommune er meget erhvervsvenlig. Derfor kan byggeriet sættes i gang, så snart projektet er færdigudviklet.

Indflytning 15-18 mdr. fra kontrakt.

I Ballerup Company House kan du koncentrere dig om at drive din virksomhed og vækste i trygge rammer. Her er lys og luft og plads til eftertænksomhed.

Huset opføres som et energibevidst hus efter DGNB Gold standard, hvilket betyder mindre energiforbrug. Samtidig sender det et signal til omverdenen om ansvarlighed og omtanke.

Placering

Placeringen i Ballerup betyder, at gæster og medarbejdere undgår myldretidsproblematikken og parkeringsudfordringerne i indre by. Der er gratis terrænparkering omkring huset.

Industriparken er placeret trafikalt godt, med gåafstand til Malmparken Station, og der er gode forbindelser til Ballerup Station og København. Der er 200 m gang til nærmeste stoppested, der betjenes af buslinjerne 350S, 153E og 154E.

Det er kort afstand til motorvejsnettet, hvilket giver en god placering, uanset om man kommer fra Nord- eller Sydsjælland.

Afstand til Kbh. City 14 km og Københavns Lufthavn 22 km.

bcha

Kontakt

Data
  • By: København
  • Projekt-type: Kontor
  • Projekt-status: Kommende
  • Kontor: 2500–3000 m²
  • Certifikater: DGNB
Ulrik Gram Meiner, Kundechef NCC Property Development. Foto/illustration: Jeppe Bøje Nielsen
Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg

Brochure