Flintholm Company House I

Dør om dør med Flintholm Station, på grænsen mellem Frederiksberg og Vanløse, ligger Flintholm Company House

Flintholm Company House har den travle Flintholm Station som nærmeste nabo, rummer 21.000 m² kontorer samt underjordisk parkering og derudover ca. 3.000 m² caféer og butikker. Der er direkte adgang til dagligvarebutikker fra perronniveau og til butikker og caféer fra Dirch Passers Allé.

Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter med alle de velkendte fordele i et Company House® i form af fælles kantine med produktionskøkken, mødecenter og reception.

Af nuværende lejere kan nævnes tre pensionskasser, DEAS (det tidligere Dan-Ejendomme A/S) og CBS (Copenhagen Business School). De sidste ledige arealer kan indrettes til nye lejere på fire måneder.

Ny bydel

Området Flintholm Allé/Dirch Passers Allé i Frederiksberg Kommune er i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance imellem boliger, butikker og erhvervsbyggeri og et stort kommunalt projekt med et kultur- og bevægelseshus, ”KU-BE”, samt en svømmehal umiddelbart nord for Metrolinien ved gang- og cykelbroen.

Alle veje fører til Flintholm

Når den offentlige transport kører ofte og er tæt på, viser alle statistikker, at det bliver den foretrukne transportform, når man skal til og fra arbejdspladsen. Langt de fleste med ærinde til Flintholm Company House ankommer derfor med S-tog, Metro eller bus, da netop Flintholm Station har perfekte forbindelser i alle retninger, og da ejendommen nærmest er placeret på perronen.

Man kommer også nemt dertil med bil via Ring 2/Grøndals Parkvej eller inde fra city via Finsensvej. Der er parkering knyttet direkte til ejendommen og gratis offentlig parkering i lokalområdet.

De mange pendlere, der dagligt benytter stationen, og de mange beboere i området betyder, at der er liv i gadebilledet. I 2012 passerede det daglige passagerantal 35.000 på hverdage. Der ventes ca. 55.000 passagerer dagligt på hverdage, når området er færdigudviklet.

I dagtimerne kører Metro-togene (linje M1 og M2), og S-togene (Linje C, H og F) så hyppigt, at der i gennemsnit ruller et tog ind på stationen hvert eneste minut. Dertil kommer 38 busforbindelser i timen. Omlægning af busnettet i løbet af 2013 vil medføre, at der fremover bliver ca. 60 busafgange i timen.

 • 8 min. med Metro til City
 • 12 min. med S-tog til København H
 • 23 min. med direkte Metro til lufthavnen
 • Cykelafstand til City

Kontakt

Data
 • By: København
 • Projekt-type: Kontor, Retail
 • Projekt-status: Til leje
 • Kontor: 20995 m²
 • Retail: 2995 m²
 • Ledigt til leje: 1300m²
 • Certifikater: BREEAM
HANPOU
Hanne Poulsen

Udlejningschef, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg

Brochure