Flintholm Company House II

Lige ved siden af Flintholm Company House I er vi i gang med udviklingen af Flintholm Company House II. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter med alle de velkendte fordele i et Company House® i form af fælles kantine med produktionskøkken, mødecenter og reception. Projektet vil også kunne opføres som domicil til en enkelt virksomhed.

Flintholm Company House II vil være den sidste nye kontorbygning, der kan opføres i området, med en beliggenhed tæt op ad Flintholm Station.

Ny bydel

Området Flintholm Allé/Dirch Passers Allé i Frederiksberg Kommune er i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance imellem boliger, butikker og erhvervsbyggeri og et stort kommunalt projekt med et kultur- og bevægelseshus, ”KU-BE”, samt en svømmehal umiddelbart nord for Metrolinien ved gang- og cykelbroen.

Alle veje fører til Flintholm

Når den offentlige transport kører ofte og er tæt på, viser alle statistikker, at det bliver den foretrukne transportform, når man skal til og fra arbejdspladsen. Langt de fleste med ærinde i området ankommer derfor med S-tog, Metro eller bus, da netop Flintholm Station har perfekte forbindelser i alle retninger.

Det er også nemt at komme dertil med bil via Ring 2/Grøndals Parkvej eller inde fra city via Finsensvej. Der er parkering knyttet direkte til ejendommen og gratis offentlig parkering i lokalområdet.

De mange pendlere, der dagligt benytter stationen, og de mange beboere i området betyder, at der er liv i gadebilledet. I 2012 passerede det daglige passagerantal 35.000 på hverdage. Der ventes ca. 55.000 passagerer dagligt på hverdage, når området er færdigudviklet.

I dagtimerne kører Metro-togene (linje M1 og M2), og S-togene (Linje C, H og F) så hyppigt, at der i gennemsnit ruller et tog ind på stationen hvert eneste minut. Dertil kommer 38 busforbindelser i timen. Omlægning af busnettet i løbet af 2013 vil medføre, at der fremover bliver ca. 60 busafgange i timen.

  • 8 min. med Metro til City
  • 12 min. med S-tog til København H
  • 23 min med direkte Metro til lufthavnen
  • Cykelafstand til City

Kontakt

Data
Ulrik Gram Meiner, Kundechef NCC Property Development. Foto/illustration: Jeppe Bøje Nielsen
Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg