Kolding Retailpark

Beliggenhed

Retailparken ligger ved hovedindkørslen til Kolding Storcenter, på hjørnet af Vejlevej og Skovvangen. Vejlevej er et af byens vigtigste trafikale knudepunkter, og passeres på dette stykke af ca. 21.000 biler dagligt.

Retailparken har en markant synlighed mod den trafikerede Vejlevej og med Jyllands største indkøbscenter – Kolding Storcenter, som nærmeste nabo. Kolding Storcenter har 6,5 mio. årlige besøgende, og området trækker alene i kraft af det store udbud, kunder fra et meget stort opland. Der er i særdeleshed tale om det Sydvestlige Danmarks bedste handelsplads.

Tilkørselsforhold og parkering

Retailparken har en optimal infrastruktur med særdeles let tilgængelighed fra såvel motorvejsnettet som de større lande- og indfaldsveje i området. Således ligger til- og frakørsel til motorvej E20 og E45 indenfor få km.

Den centrale placering ved Kolding Storcenter kombineret med den ideelle infrastruktur sikrer butikkerne et stort kundeflow fra dag ét.

Parkering er muligt umiddelbart foran butikkerne, hvor der tilbydes mere end 200 pladser uden begrænsning.

Området 

Kolding Storcenter er det væsentligste indkøbscenter for hele Trekantsområdet, med mere end 120 specialbutikker, Bilka og biografer. Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter under ét tag, og er på alle sider flankeret af store boksbutikker, plantecentre og byggemarkeder. Centret og hele området er meget integreret i kundernes bevidsthed og trækker handlende fra et meget stort område - fra langt nede i Sønderjylland op til Vejle og et stykke ind på Fyn.

Muligheder iht. planlov

Kolding Retailpark ligger i hjertet af dette indkøbscentrum, på vejen fra motorvejsnettet ind til Kolding bymidte. Således med en perfekt placering for butikker til særligt pladskrævende varegrupper såsom biler, campingvogne, planter, havebrugsvarer, tæppehandel, hvidevarer, møbler, køkken mv. og kan desuden anvendes til restauration og administration. Med forestående revision af planloven åbnes for flere muligheder.

Lejemålet

Her er mulighed for lejemål fra 1344 til 2315  med flot indgangsparti, der byder kunder og besøgende velkommen. Lejemålet har en flot standard indretning, nye lofter og gulve samt te-køkken og toiletfaciliteter. Lejemålet byder på ca. 6 meters loftshøjde og har vareport mod gården.

Bliv nabo til

Kolding Storcenter med 120 specialbutikker, biograf og Bilka, Silvan, Sengespecialisten, Jem & Fix og Drømmeland. I området findes desuden Jysk, Bauhaus, Plantorama og diverse fast food restauranter.

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse

HANPOU
Hanne Poulsen

Udlejningschef, NCC Property Development

Data
  • By: Kolding
  • Projekt-type: Retail
  • Projekt-status: Til leje
  • Butiksstørrelser: 1344-2315 m²