Omega Company House, Skejby

På en af de sidste byggegrunde i Skejby, på kanten af det nordlige Aarhus, er vi i gang med at opføre Omega Company House, hvor vi kan tilbyde moderne virksomheder en attraktiv placering i effektive og smukke omgivelser med god infrastruktur og omkranset af grønne naturarealer.

Skejby som erhvervsområde

NCC har opført tre kontorhuse efter Company House konceptet samt et hotel i dette område af Skejby, som samlet går under navnet Skejby Company Park. Omega Company House bliver det fjerde og sidste i rækken. Derudover har vi opført tre øvrige kontor-/flerbrugerhuse i nærområdet. Det betyder, at der allerede er mange virksomheder – små som store, der har fundet vej til Skejby. Det er gennem de seneste år blevet et bynært erhvervsområde og er en bydel i fortsat udvikling.

Af virksomheder i området kan nævnes Atea, Sweco, KMD, Vestas, Energi Danmark, IBM, Codan, Rambøll, VIA University, Willis Towers Watson m.fl.

Et fleksibelt kontorhus

Byggeriet af Omega Company House blev igangsat i februar 2020 og står klar til indflytning i juli 2021. Den vestlige del af bygningen er allerede udlejet til et større energiselskab, som har egen indgang. Resten af huset udlejes efter Company House modellen, hvor lejerne deler fællesfaciliteter som kantine, møderum, omklædning mm.

Omega Company House henvender sig også til de mindre virksomheder, da huset kan inddeles i syv lejemål af varierende størrelse fordelt på tre etager, hvoraf det mindste er 316 m2. Men det er også muligt at sammenlægge nogle af lejemålene og etablere intern forbindelse, hvis der er behov for et større sammenhængende lejemål.

Infrastruktur

Der er nem adgang til vejnettet og offentlig transport. Letbanen har stop lige ved siden af, og inden for få minutters gang er der desuden forbindelse til både by- og regionalbusser. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder i form af en anlagt p-plads med 430 p-pladser, der deles med to andre ejendomme. Heraf er den ene Zleep Hotel, som overvejende har et parkeringsbehov udenfor normal arbejdstid.

Det er dog heller ikke noget problem, hvis man gerne vil cykle, da der også er overdækket cykelparkering. Den nyanlagte ”Supercykelsti” fører direkte fra Aarhus centrum til Omega Company House.

Arkitektur

Som sidste bygning i området er Omega Company House tilpasset nabobygningerne Alfa Company House, (som stod færdigt i 2019), Zleep Hotel og Beierholm’s domicil, så det hele spiller sammen arkitektonisk. Lejemålene er bygget op omkring en central foyer som går gennem de tre etager. Indretningen sikrer maksimering af tilgængeligt dagslys, da rum som toiletkerner og teknikskakte er placeret i midten af bygningskroppen og dermed overlader plads til flest mulige arbejdspladser langs facadearealet.

Et bæredygtigt byggeri

Som alle vores andre byggerier i området, vil Omega Company House blive DGNB Guld-certificeret. Dermed er der sikret sundt indeklima til medarbejderne, lave omkostninger til vedligehold og reducering af bygningens forventede påvirkning af miljøet i hele byggeriets livscyklus.

Få mere at vide

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder for at få adresse i Omega Company House. Der er endnu også enkelte ledige kontorarealer i Alfa Company House.

Tilsammen er der i alt 14.000 m2 udlejningsareal i Alfa og Omega Company House. Det giver volumen og en langsigtet fleksibilitet for lejerne, så lejemål over tid eventuelt både kan reduceres og forøges, hvis det skulle blive relevant.

Allan Schouv Jakobsen

Kundedirektør, NCC Property Development

Data
  • By: Aarhus
  • Projekt-type: Kontor
  • Projekt-status: Til leje
  • Kontor: 7500 m²
  • Ledigt kontorareal: 320-2.850 m²
  • Certifikater: DGNB Guld

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse