Viborg Retailcenter

Optimal synlighed, med facade ud mod en af byens vigtigste indfaldsveje. Viborg Retail Park har en perfekt placering for butikker til særligt pladskrævende varegrupper. Lejemålet er på ca. 900 m2 som også eventuelt kan deles op i to.

Beliggenhed

Retail parken ligger med optimal synlighed, med facade ud mod en af byens vigtigste indfaldsveje - den trafikerede Holstebrovej, hvor der dagligt passerer ca. 13.500 biler.  Der er ideel infrastruktur med særdeles let tilgængelighed fra Holstebrovej mellem Viborg Retail Park (Center Vest) og Viborg Storcenter / Bilka.

Tilkørselsforhold og parkering

Retailparken har optimal og udbygget infrastruktur med let tilgængelighed til Viborg centrum, der rammes efter få kilometer i østlig retning og bl.a. Aarhus i sydlig retning. Den centrale placering ved Viborg Storcenter, kombineret med en ideel infrastruktur, sikrer butikkerne et stort kundeflow. I parken findes ca. 200 pladser med gratis ubegrænset parkering, mens der er 4 timers begrænset parkering ved Storcentret.

Området 

Viborg er en aktiv handelsby og har som regionshovedstad for Region Midtjylland desuden et stort opland. Viborg Storcenter, såvel som hele området, er et væsentligt indkøbssted hvad angår udvalgsvarer og særligt pladskrævende indkøb, og er løbende under udvikling og udvidelse – med bl.a. nye og spændende butikker, restauranter osv.

Muligheder iht. planlov

Viborg Retail Park ligger i hjertet af dette indkøbsmekka og har således en perfekt placering for butikker til særligt pladskrævende varegrupper såsom biler, både, campingvogne, planter, havebrugsvarer, køkken,
tømmer og byggematerialer samt grus, sten- og betonvarer og engrossalg. Revision af planloven i 2016 medførte udvidelse af anvendelsesmulighederne.

Lejemålet

Lejemålet stilles til lejers rådighed med en flot standard indretning, nye lofter og gulve, samt med te-køkken og toiletfaciliteter. Lejemålet fremstår i dag som et stort lokale på 923 m2, med ca. 6 meters lofts højde. Lejemålet kan opdeles i 2 mindre enheder hver på 4-500 m². 

Bliv nabo til

Følgende butikker har bl.a. til huse i nærområdet, herunder i Viborg Storcenter og Viborg Retail Park: Bilka, Jysk, Toys "R" Us, Skousen, Aldi, Kvik, Plantorama, thansen, Ønskebørn, Petworld, Sport24, Elgiganten, Jem & Fix, MacDonalds, Ilva, Harald Nyborg, My Home Møbler, Sengespecielisten, HTH gør-det-selv og Viborg Gulvforum.  

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse

Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning & Marketing, NCC Property Development

Data
  • By: Viborg
  • Projekt-type: Retail
  • Projekt-status: Til salg, Til leje
  • Projekt-status: Indflytningsklar
  • Butiksstørrelser: 400-923 m²