Nyheder

Refleksdag: Synlighed og sikkerhed i mørket

I dag markerer vi årets Refleksdag. Med vintertiden kommer mørket, og det er nu, vi skal sætte fokus på synlighed på vores udendørs arbejdspladser.

Samarbejde og fælles mål danner grundlaget for Danmarks største vandværksprojekt

Optimeringsfasen er sat i gang på et af Danmarks mest komplekse vandværksprojekter, "Værket ved Regnemark". Første skridt på vejen var et opstartsmøde i Køge med nøgleaktører i projektet.

Tre år uden en eneste ulykke med fravær i NCC Råstoffer

NCC Råstoffer har noget vigtigt at fejre! Hele tre år uden eneste ulykke med fravær. Og det er mere end bare en milepæl. Det er et strålende eksempel på, hvorfor engagement og samarbejde mellem ledere og medarbejdere er afgørende for at skabe en sikker arbejdsplads.

2 års rejse frem mod nul ulykker i NCC Råstoffer

Forretningsområdet Råstoffer i NCC Industry kan i dag fejre 2 år uden en eneste ulykke med fravær. Det er et imponerende resultat, som kommer af et stærkt engagement og en fælles indsats fra både ledere og medarbejdere.

Nu går arbejdet i gang – NCC skal udføre klimasikring i Hundested i samarbejde med Halsnæs Forsyning

Gennem de senere år er Hundested By gentagne gange blevet ramt af oversvømmelser i forbindelse med voldsom regn, og da prognosen lyder, at vi kan forvente endnu større regnmængder i fremtiden, er der brug for at tilpasse afløbssystemet i den gamle del af Hundested.

NCC kan fejre usædvanligt mange 25-års jubilarer i 2022

I efteråret 1996 købte den svenske byggekoncern NCC det danske Rasmussen & Schiøtz, og det gav den økonomisk klemte virksomhed ny energi. Fusionen gik godt, og 1997 blev et år med høj aktivitet og store forventninger til fremtiden. Det betød også, at NCC kunne byde velkommen til en lang række nye medarbejdere. Det ser vi nu i 2022, hvor vi kan fejre en masse gode og loyale kollegers 25-års jubilæer.

Komplekse opgaver er ikke nødvendigvis store opgaver

NCC’s forretning dækker over mange typer af opgaver inden for byggeri og anlæg, og selv om vi er blandt de få, der har muskler til de helt store projekter, er det også vigtigt for os at være konkurrencedygtige på de mindre opgaver

NCC og SMET vinder kontrakt på Kalvebod Brygge Skybrudstunnel

HOFOR og Frederiksberg Forsyning har valgt konsortiet NCC/SMET som hovedentreprenør på byggeriet af den 1,3 km lange Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser under skybrud.