Nyheder

Skønheden Sigrid på 110 tons skal hjælpe med at skybrudssikre hovedstaden

Kæmpeboremaskinen "Sigrid" på 110 tons skal nu i gang med at bore anden halvdel af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, som skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser ved skybrud. Onsdag blev hun døbt, og efter nytår begynder hun sin vigtige, underjordiske rejse.

NCC's app gør bestilling af asfaltarbejde nemt og effektivt

NCC's brugervenlige app CPOT (Concrete and Pavement Order Tool) forenkler processen med at bestille asfaltarbejde og reparationer på vejnettet. Den digitale service er skræddersyet til at forbedre effektiviteten og minimere administrativt besvær.

Grusgravens forvandling: Fra udgravning til blomstrende naturparadis

I et inspirerende samarbejde mellem NCC Råstoffer og I/S Hedeland er Reerslev Grusgrav i Roskilde blevet forvandlet til et blomstrende naturparadis. Her er principperne om at give mere tilbage til naturen end det, der tages, blevet ført ud i livet.

Stærke Signe skal på arbejde dybt nede i jorden

Maskinen, der skal bore første etape af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel under Frederiksberg og Vesterbro i København, er netop blevet døbt og begynder nu sit underjordiske arbejde.

Farvel til efterårets praktikanter

Julen står for døren, og det betyder at NCC snart skal tage afsked med efterårets dygtige praktikanter.

NCC ansætter Peter Andreas Sattrup som områdechef for ressourceforvaltning og klimapåvirkning i Danmark

Peter Andreas Sattrup begynder den 2. januar og skal fortsætte NCC’s arbejde med forvaltning af ressourcer og påvirkning af klimaet. Det er et kundekrav og en helt integreret del af NCC’s forretning.

NCC skaber interesse for byggebranchen hos skoleelever – 7.B. på besøg på NCC’s byggeplads i Hirtshals

NCC gør en masse for at skabe viden og interesse om byggebranchen som arbejdsplads – der er nemlig brug for flere hænder og hoveder både nu og i de kommende år. Og man kan ikke møde børnene for tidligt.