Nyheder

Byggeriet af Danmarks største vandværk er i gang

Det forberedende arbejde er slut, og NCC kan nu komme i gang med at opføre HOFORs nye vandværk – Værket ved Regnemark.

Jakobsen og Blindkilde afslutter første fase af vandtanksprojekt i samarbejde med Aalborg Forsyning.

Jakobsen & Blindkilde, en del af NCC, er snart færdige med den første fase af anlægsprojektet for Aalborg Forsyning. Trods udfordringer i starten, med forsinkelser grundet miljøundersøgelser og tilladelser, lykkedes det efter første spadestik at gennemføre arbejdet på rekordtid.

NCC udgiver rapport om vejnettets tilstand

NCC har udgivet en rapport om den stigende vedligeholdelsesgæld på vejnettet og foreslår otte anbefalinger for at imødegå udfordringerne.

NCC skaber øget interesse for byggebranchen og introducerer stuktørelever fra NEXT for byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland

NCC’s byggeri af det nye supersygehus i Hillerød, der skal stå færdigt i 2024, fik tidligere på ugen besøg af elever fra struktøruddannelsen på NEXT.

NCC skal i konsortium med Envidan udføre komplekst projekt for BIOFOS til fremtidssikring af vandmiljøet i hovedstadsområdet

Vandlinjens Entreprise Konsortium (VEK) har skrevet kontrakt med BIOFOS på Projekt Vandlinje, der er en del af BIOFOS’ storstilede udbygningsplan, der skal fremtidssikre spildevandsrensning i Hovedstadsområdet.

NCC afviser 3F-påstande

Historie i pressen om at 3F rejser sag mod NCC