Nyheder

Nyt Hospital Nordsjællands sidste tagspær markeret med rejsegilde

Tidligere på ugen bød Regionsrådsformand Lars Gaardhøj velkommen til rejsegildet, der markerer en vigtig milepæl for byggeriet, for at fejre de 230 håndværkere, der lige nu arbejder på byggepladsen.

Holdbare veje til Greve Golfklub

Greve Golfklubs indkørselsvej er ikke blot nyrenoveret. Den er også bygget op af genbrugsasfalt og overfladebelægninger baseret på vegetabilske olier.

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

State of the art renseanlæg på vej i Assens

Vores kolleger i Jakobsen & Blindkilde er specialister i at opføre renseanlæg. I løbet af de sidste 25 år har de opført adskillige anlæg landet over – og de er nu kommet på en af de mest komplekse renseanlægsopgaver hidtil med opførelsen af Assens Renseanlæg, der bliver et topmoderne anlæg med en cirkulær og bæredygtig produktion.

Det rumænske sprog var vejen ind – men gode kompetencer gav fast job

Da Alexandru Busega kom til Danmark fra Rumænien for fem år siden, stod han over for en stor udfordring i forhold til at få hul på en karriere. Han havde en drøm om at bruge sin uddannelse som bygningsingeniør, men det kan være svært at få foden inden for på arbejdsmarkedet, når man ikke er flydende på dansk