Nyheder

Praktikanter er måske vores fremtidige kolleger

Et nyt semester er i fuld gang og her hos NCC betyder det et velkommen til 36 nye praktikanter i både Øst og Vest. Vi er som altid glade for at byde de studerende velkomne til NCC.

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC byder velkommen til efterårets praktikanter

Et nyt semester er i gang, og NCC har haft fornøjelsen af at byde velkommen til 45 nye praktikanter. Deres forløb blev skudt i gang på introduktionsdagen for praktikanter, hvor de fik hilst på hinanden og blandt andet blev præsenteret for NCC’s forretningsområder.

Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for andre

Mød Kenneth Lykke Ohlsøe – En passioneret asfaltformand og en sand ildsjæl. Sammen med kollegerne fra NCC Asfalt har han startet et pilotprojekt op, der skal hjælpe unge mennesker med faglige udfordringer til at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Nye veje og stier til bypark ved MarselisborgCentret

Nu indvies den nye park ved MarselisborgCentret i Aarhus – En grøn oase med nyanlagte veje og stier, som står klar til at tage imod centrets brugere og byens borgere.