Corona virus: Information til vores kunder

Vi bakker fuldt ud op om de omfattende indgreb, der er foretaget af de danske myndigheder og regeringen for at begrænse spredning af coronavirus i det danske samfund.

Vores branches rolle og ansvar i denne alvorlige situation at holde aktiviteten i det private erhvervsliv oppe, mens store dele af det offentlige Danmark er lukket ned. NCC’s ambition er derfor at holde vores forretning og projekter kørende, sådan som regeringen har bedt os om. Vi bestræber os på at finde løsninger på de udfordringer, vi møder i produktionen, samtidig med at vi følger myndighedernes anbefalinger, så vi begrænser spredning af sygdommen.

Vi følger nøje retningslinjerne fra de danske myndigheder og regeringen og vi sørger for at holde vores medarbejdere opdaterede på, hvordan vi skal forholde os. Alle medarbejdere er blevet indskærpet de nye regler for god hygiejnepraksis, ligesom alle skal være ekstra opmærksomme på at holde afstand til hinanden. Desuden er vores medarbejdere informeret om, hvordan de skal handle, hvis de oplever symptomer på at være smittet.

Alle vores kontorer er åbne, selvom mange arbejder hjemmefra i overensstemmelse med de nuværende anbefalinger. Så vidt muligt holder vi møder online for at begrænse spredningen af smitte og for at give mulighed for, at så mange som muligt kan deltage.

Vi følger udviklingen nøje og justerer vores retningslinjer i overensstemmelse med den.

Hovedkontor
Hovedkontor

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg

Telefon: +45 39 10 39 10

Fax: +45 39 10 39 20