Ny leder af forretningsområdet Building Nordics

Catarina Molén-Runnäs bliver ny Business Area Manager i Building Nordics. Hun begynder i NCC senest 1. februar 2020, hvor hun afløser Klaus Kaae. Klaus Kaae har besluttet at trække sig tilbage fra sin operationelle rolle som leder af forretningsområdet efter en lang karriere i NCC. Han vil fortsat fungere som seniorrådgiver

Catarina Molén-Runnäs kommer fra Nordic Choice Hotels, hvor hun i seks år har været CPO (Chief Property Officer) og CEO for Nordic Property Management.

“Jeg ser virkelig frem til at komme tilbage til NCC, hvor jeg begyndte min karriere, for at påtage mig denne rolle. Jeg har arbejdet på nordisk plan siden 2004, og jeg kan se et stort potentiale i fortsat at udvikle NCC i Danmark, Norge og Finland,” siger Catarina Molén-Runnäs, kommende Business Area Manager for NCC Building Nordics.

Catarina Molén-Runnäs har solid erfaring fra alle de nordiske lande. Hun begyndte sin karriere i NCC og har siden arbejdet inden for ejendomsudvikling på tværs af Norden. Hun er uddannet ingeniør fra det tekniske universitet KTH i Stockholm.

“Jeg byder Catarina Molén-Runnäs velkommen tilbage i NCC. Der er store vækstmuligheder for Building Nordics i alle tre lande, hvor hendes erfaring vil være værdifuld,” siger Tomas Carlsson, direktør i NCC.

Catarina Molén-Runnäs begynder senest februar 2020. Klaus Kaae trækker sig fra sin operationelle rolle efter 34 år i forskellige lederstillinger i NCC. Han fortsætter i NCC som seniorrådgiver.

“Klaus Kaae har spillet en vigtig rolle i at forme udviklingen, ikke kun i NCC, men i hele branchen i Danmark og Norden gennem sine 34 år i NCC. Jeg glæder mig over, at han fortsat vil bidrage til NCC i en ny rolle, men jeg vil gerne allerede nu takke ham for hans store indsats,” siger Tomas Carlsson.