Orkla samler sine danske aktiviteter i Vallensbæk

Med Orkla Cares indflytning er en række store koncerner under samme tag, og kun 3.000 m2 mangler at blive lejet ud

En række kendte brands er nu samlet i Vallensbæk Company House IV, der ligger optimalt ud til motorvejen, har gratis parkering og gåafstand til Vallensbæk Station.

Orkla Care har netop besluttet at flytte ind i ejendommen, hvor Orkla Foods allerede har sine kontorer. De kommer til at dele ejendommen med medicinalselskabet Takeda, lydselskabet Sennheiser samt Daloc og Agat Ejendomme. Tilbage er nu ca. 3.000 m2 lokaler af de samlede 10.950 m2.

Bæredygtig ejendom

Vallensbæk Company House IV bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet er en guldkarakter. Det betyder bedre indeklima, bedre trivsel, mindre sygefravær og lavere energiomkostninger.

Samlingspunkt for store koncerner

NCC har til dato udviklet, opført og udlejet over 20.000 m² erhvervslejemål i Vallensbæk Company Park.

”Vi er stolte af, at Vallensbæk Company Park er blevet et samlingspunkt for store virksomheder. Det er med til at gøre området spændende og attraktivt for andre virksomheder og ikke mindst deres medarbejdere,” siger Hanne Poulsen, udlejningschef hos NCC Property Development.

Anerkendte virksomheder, der allerede har valgt kontor i Vallensbæk Company Park, tæller blandt andre navne som CapGemini, Estee Lauder, SuperOffice, Ricoh, OBH og Rittal.