25 år hos NCC

Arbejdsleder Leif Nielsen, Sorø, har 25 års jubilæum hos NCC 12. februar.  

Leif Nielsen, 53 år, begyndte i bygge- og anlægsbranchen som arbejdsdreng hos Lendum El Installation i 1976. Hans specialisering inden for anlægsarbejder begyndte hos Carlsen & Nilous Eftf. Sorø, hvor han var fra 1980 til 1989. Leif Nielsen blev i 1990 ansat som jord og betonarbejder i Rasmussen & Schiøtz, hvor han i 1991 blev udnævnt til holdformand. I 2002, da Rasmussen & Schiøtz var blevet opkøbt af NCC, blev han udnævnt til arbejdsleder.

Leif Nielsen har i sine 25 år været med på en lang række projekter hos NCC over det meste af Sjælland. Blandt andet en lang række forsinkelsesbassiner, hvor det største var rørlægning af Lersøgrøften ved København, tunnel fra Kongens Nytorv til Magasins kælder, anlægsarbejde fra Tårnby til Øresundstunnelen, fjernvarmeværk i Høng og Damhusåens rensningsanlæg. I øjeblikket er han tilknyttet NCC’s boligprojekt Byhusene på Islands Brygge og NCC’s arbejde med fjernvarmetunnel under havnen fra Island Brygge til Bernstorffgade.

Leif Nielsen bor i Sorø sammen med Laila og har tilsammen de fire voksne børn Christian, Jacob, Rasmus og Christina.

Jubilæet fejres fredag den 13. februar med reception på NCC´s hovedkontor og efterfølgende frokost på Restaurant SuRi i Holbæk i selskab med familie og kolleger.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Kommunikations- & Marketingchef Ghita Borring, NCC Construction Danmark A/S, telefon 41 70 44 40

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 45,5 mia. kr. og 18.000 medarbejdere i 2014. NCC-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing. I 2014 havde NCC i Danmark en omsætning på 6,2 mia. DKK og cirka 2.100 ansatte.