NCC skal bygge flere boliger i Ørestaden

NCC går nu i gang med byggeriet af 123 lejligheder i Nordre Fælledkvarteret i Ørestaden.

NCC Construction har indgået kontrakt om at bygge to boligbyggerier i op til 14 etager og med 123 ejerlejligheder i størrelsen 76 til 126 m2 i et område, der vil udvikle sig til at være et trygt familiekvarter tæt på København og med Byfælleden som nærmeste nabo.

”Det er et spændende byggeri, som vi ser frem til at tage hul på. I NCC har vi opført mange boliger til københavnerne, og vi glæder os nu til at udvikle Ørestaden sammen med NCC Bolig A/S og Zeso Architects, så det kan blive et attraktivt kvarter for mange nye københavnske familier,” siger Martin Palmquist, direktør i NCC Construction. 

Ideen bag Fælledudsigten er at skabe et byrum, hvor man på én gang har nærheden til naturen i form af Fælleden, og metroen så tæt på, at man er koblet på det øvrige København.

”Aktuelt vokser København med 1000 indbyggere hver måned. Det betyder, at flere har brug for et godt sted at bo. Som altid når man arbejder med byudvikling er det vigtigt, at nye byggeprojekter afspejler visionerne for området, hvilket vi mener at understøtte med dette nye projekt ,” siger Martin Palmquist.

Fælledudsigtens første af to etaper består af to sammenhængende bygninger med fælles indgang og kælder. Alle lejligheder på 1. til 10. etage i etape 1 har en overdækket altan med udsigt mod Byfælleden, Kalvebod Fælled eller de grønne fællesarealer. Fælles for alle lejligheder er, at beboerne får de bedste muligheder for at nyde udsigten med et optimalt lysindfald.

Nordre Fælledkvarteret afgrænses mod nord af Hannemans Allé, og mod syd af Byfælleden.  Mod øst ligger skøjtehallen og den nye Royal Arena, og mod vest er der frit udsyn til Kalvebod Fælled.

Boligerne bliver opført i lavenergiklasse A2015, hvilket sikrer, at de opfylder skrappe energikrav.

De første lejligheder forventes at stå klar til indflytning vinter 2016.

Fakta om Fælledudsigten

 • Bygherre er NCC Bolig A/S

 • Arkitekter er Zeso Architects ApS

 • Ingeniør er NCC Construction A/S

 • Rådgivende entreprenør er NCC Construction A/S

 • Der er tale om en totalentreprise

 • Omfang:

             - 11.850 m2 - fordelt på 2 etaper

               - 1. etape – 48 lejligheder

               - 2. etape – 75 lejligheder

 • Lejlighederne i etape 1 forventes afleveret vinter 2016 og i etape 2 sommer 2017


For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Kommunikations- & Marketingchef Ghita Borring, NCC Construction Danmark A/S, telefon 41 70 44 40

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 45,5 mia. kr. og 18.000 medarbejdere i 2014. NCC-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing. I 2014 havde NCC i Danmark en omsætning på 6,2 mia. DKK og cirka 2.100 ansatte.