Ny direktør for NCC Building Nordics er begyndt

Som det tidligere er meldt ud, efterfølger Catarina Molén-Runnäs Klaus Kaae som direktør for NCC Building Nordics. Skiftet er nu gennemført

Catarina Molén-Runnäs begyndte sin karriere med ti år i NCC, hvorefter hun bevægede sig over i ejendomshandel og -udvikling. Hendes seneste stilling var i Nordic Choice Hotels, hvor hun i seks år har fungeret som Chief Property Officer og CEO for Nordic Property Management.

 

Hun har stået i spidsen for flere end 200 projekter i Norden, så hun har stor indsigt i branchen og i de forskellige kulturer i de lande, som Building Nordics består af, nemlig Finland, Danmark og Norge.

 

Siden udmeldingen i september har hun forberedt sig på opgaven ved at møde en masse mennesker i hendes base i Stockholm, men især i de tre Building Nordics lande.

 

“Jeg er rigtig glad for de mange gode samtaler, jeg har haft. Der er god energi, og jeg kan se gode vækstmuligheder for vores forretning i de kommende år. Vi har et stort potentiale i alle tre lande,” siger Catarina Molén-Runnäs.

 

Catarina Molén-Runnäs tager over efter Klaus Kaae, som har været i NCC i 34 år. Klaus Kaae har besluttet at trække sig fra sin operationelle rolle, men fortsætter som Senior Advisor. Catarina er uddannet ingeniør fra det tekniske universitet KTH i Stockholm.

For yderligere information kontakt venligst:

Pressechef Carl Johan Corneliussen, NCC Danmark, 26 15 21 27, carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC:s Mediabank

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere de bedste bæredygtige løsninger. NCC er en af de førende virksomheder i Norden inden for byggeri, infrastruktur og ejendomsudvikling med en omsætning på rundt regnet 41 mia. kr. og 16.500 ansatte i 2018. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.