NCC skal udføre genopretning af veje, fortov og cykelstier for Københavns Kommune

NCC har vundet en fireårig rammeaftale og forventer, at aftalen rummer opgaver for omkring 160 mio. kroner i perioden.

En lang række kommunale vejstrækninger i København skal genoprettes på grund af nedslidning. Strækningerne genoprettes som udgangspunkt fra facade til facade, sådan at både kørebaner, cykelstier, fortove genoprettes.

Rammeaftalen mellem NCC og Københavns Kommune  rummer både store og små veje med meget forskellig trafikintensitet og pladsforhold, og her vil NCC få stor gavn af sin mangeårige erfaring med at arbejde i de københavnske gader. NCC har siden 2018 haft en lignende rammeaftale, hvor der blandt andet er udført genopretningsarbejde på Nørrebro, og der er netop nu gang i et større projekt på Østerbro.

Et betydeligt løft af de københavnske veje
”Vi er stolte over at have vundet kontrakten, som rummer opgaver, der taler ind i nogle af vores absolutte kernekompetencer, og vi ser frem til opgaven med at forbedre kilometervis af veje, cykelstier og fortov over de næste fire år til glæde for københavnerne,” siger Michael Thomsen, direktør i NCC’s infrastrukturenhed. ”Vi har masser af erfaring med at arbejde i de københavnske gader, hvor vi løbende arbejder med både vand og fjernvarme, og vi håber på københavnernes forståelse for, at vi ikke kan forbedre deres veje og cykelstier uden – bogstaveligt talt – at være i vejen. Til gengæld vil de opleve et betydeligt løft af deres veje.”

Arbejdet på de første veje er i gang, og der arbejdes på at fastlægge opgaverne for det kommende år.

Ordrerne bogføres løbende under forretningsområde Infrastructure.

For yderligere information kontakt venligst:
Pressechef Carl Johan Corneliussen, +45 26152127, carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC’s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. I 2020 havde NCC en omsætning på ca. 38 mia. DKK. og 14.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.