NCC udlejer kontor til JTI i Danmarks grønneste kontorhus

NCC har udlejet 657 kvm kontor i Gladsaxe Company House til tobaksvirksomheden JTI Denmark A/S. Gladsaxe Company House har, som den første kontorbygning i Danmark opnået topkarakteren Guld i certificeringsordningen DGNB, og dermed repræsenterer huset det ypperste inden for bæredygtigt kontorbyggeri i Danmark.

Når JTI flytter ind i det bæredygtige hus med godt 15 medarbejdere den 28. september 2015 kommer de ikke kun til at nyde godt af den gode beliggenhed og de mange, gode fælles faciliteter. Først og fremmest kommer virksomhedens medarbejdere til at nyde godt af bo i Danmarks mest bæredygtige kontorhus, og virksomheden har da også store forventninger til det nye kontor.

”Det giver god mening, for en organisation af vores størrelse, at flytte ind i et Company House. Her deler vi hus og adresse med andre virksomheder, og det betyder, at vi får adgang til flere og bedre faciliteter, end vi ellers ville have mulighed for. Når det er sagt, har det mindst lige så stor betydning, at vi kan tilbyde vores medarbejdere en arbejdsplads, hvor indeklima og luftkvalitet er i top, hvor der er fitness lokale og hvor selv kantinemaden sigter mod sundhed og trivsel”, udtaler Marianne Stark, logistic and administration manager hos JTI Denmark A/S.

DGNB er en af verdens førende standarder, når det gælder bygningers bæredygtighed. Det højeste niveau for certificering er Guld, som tildeles ejendomme, hvor den både den miljømæssige, den økonomiske og ikke mindst den sociale bæredygtighed er i top.

”I Gladsaxe Company House får man en meget klar og mærkbar oplevelse af, hvad det betyder at arbejde i et bæredygtighedscertificeret hus af denne kaliber. I dag udvikler vi udelukkende certificeret kontorbyggeri. Det giver større værdi for lejerne i form af bedre indeklima, større trivsel, lavere sygefravær og lavere energiforbrug”, siger adm. direktør Marius Møller, NCC Property Development, som har udviklet Gladsaxe Company House.

JTI fik hjælp til at kortlægge sine lokalebehov, både i forhold til miljø og indretning, men også ud fra en afspejling af JTI´s brand og værdier af ejendomsrådgiveren DTZ.

I første omgang kommer JTI til at dele adresse i Gladsaxe Company House med medicinalvirksomheden Baxter og NCC, men der er stor interesse fra andre, interesserede lejere for at komme til at bo i den resterende del af huset.

Om Gladsaxe Company House

  • 15.400 kvm Company House® på hjørnet af Tobaksvejen og Gladsaxe Ringvej

  • Miljøcertificeret med DGNB Guld

  • Siden indførslen af DGNB i Danmark i 2012 er 52 bygninger blevet enten certificerede, præcertificerede eller tilmeldt certificering. Og Gladsaxe Company House er den første herhjemme til at opnå Guld-certificering. Det skyldes bl.a. ejendommens gode indeklima med naturligt lys, vel-ventilerede kontorlokaler og lavt støjniveau

  • Gladsaxe Company House bliver nærmeste nabo til letbanen, der kommer til at følge Ring 3 uden om København

  • Gladsaxe Company House er købt af PensionDanmark

  • Opført af NCC Construction Danmark A/S

  • Udviklet af NCC Property Development A/S

  • Tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter

  • Opført 2015

  • Ca. 2.800 kvm kontorer er endnu ledige

For yderligere information kontakt venligst:

Marius Møller, adm. direktør i NCC Property Development Danmark, telefon 45 24 88 73 73

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 45,5 mia. kr. og 18.000 medarbejdere i 2014. NCC-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing. I 2014 havde NCC i Danmark en omsætning på 6,2 mia. DKK og cirka 2.100 ansatte.