25 år hos NCC

Produktionsdirektør Kim Thomsen, Ishøj, har 25 års jubilæum hos NCC 11. december

Kim Thomsen, 47 år, er udlært bagermester, et job han havde frem til 1988. I 1990 blev han ansat hos NCC. Her har Kim Thomsen gennemført diverse uddannelser, bl.a. i ledelse, produktionsstyring og sikkerhed.

Kim Thomsen blev udnævnt til arbejdsleder i 1997. I 1998 blev han projektleder, og fra 1999 til 2010 var han projektchef.  I 2010 blev Kim Thomsen udnævnt til sin nuværende stilling som produktionsdirektør i NCC’s forsyningsenhed. Her har han ansvaret for en fjernvarmekontrakt med HOFOR og for 80 medarbejdere.

Kim Thomsen har i sine 25 år været med på en lang række forsyningsprojekter, bl.a. en 114 km lang højspændingsforbindelse (Kontek) fra Bjæverskov ved Køge til Rostock i Tyskland, som blev udført i 1996 for Elkraft. Men særligt de store rammeaftaler for TDC, DONG og HOFOR har været en stor del af Kim Thomsens karriere.

Kim Thomsen har både arbejdet med renovering og nyanlæg af kabel- og ledningssystemer. For DONG Energy var han fra 2007 til 2014 meget involveret i det store såkaldte luft til jord-projekt, der skal sikre en stabil el-forsyning i hele DONG’s forsyningsområde i Nordsjælland og hovedstaden.

Kim Thomsen har også en række tillidserhverv. Han er formand for Kabel og Lednings-sektionen og bestyrelsesmedlem i Danske Anlægsentreprenører, begge under Dansk Byggeri.

Fritiden bruger Kim Thomsen sammen med sin hustru Connie, gode venner, sine hunde, haven, golf og ind i mellem en tur til Malaga.

Kim Thomsen bor i Ishøj, og sammen med Connie deler han tre voksne børn.

Jubilæet fejres 11. december hos NCC i Søborg.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Kommunikations- & Marketingchef Ghita Borring, NCC Construction Danmark A/S, telefon 41 70 44 40

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 45,5 mia. kr. og 18.000 medarbejdere i 2014. NCC-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing. I 2014 havde NCC i Danmark en omsætning på 6,2 mia. DKK og cirka 2.100 ansatte.