Hvad skal du vide om coronavirus?

En stor tak til alle jer, der arbejder videre på byggepladser og fra hjemmearbejdspladser. Det er godt at se, at vi sammen kan sørge for, at NCC holder gang i arbejdet og levere det, vi har lovet, til vores mange kunder

17. april 2020

Kære alle NCC’ere,

Det er nu fem uger siden, at statsministeren lukkede Danmark ned på grund af coronavirus. Fem uger, der har ændret mange ting i det danske samfund og også her hos os i NCC, hvor arbejdsdagen ikke helt ligner sig selv. Men nu er vi klar til at tage de første skridt til at åbne op igen.

Jeg vil gerne takke jer alle sammen for at være med til at hjælpe os igennem denne svære periode, hvor vi holdt gang i produktionen trods de nye restriktioner med sikker corona-adfærd. Hele vejen rundt er det lykkedes at arbejde videre på byggepladser, projekter, veje og fabrikker. Det er godt gået!

Nu begynder næste fase, genåbningen. Og den bliver heller ikke bliver nem. Mange medarbejdere har været nødt til at arbejde hjemmefra, men nu er vi klar til, at vi gradvist kan få en del jer tilbage på kontorerne og i skurbyerne. Fra mandag den 20. april er det atter muligt at arbejde fra kontoret for dem, hvor det er svært at løse deres opgaver hjemmefra. Det skal du aftale med din nærmeste leder.

Vores genåbning hænger direkte sammen med de politiske beslutninger om at lukke op i daginstitutioner, skoler fra 0.-5. klassetrin og nu også i liberale erhverv som frisører, domstole og køreskoler. Tallene for corona i Danmark ser positive ud, og vi har alle er ansvar for fortsat at begrænse smitten.

Så når vi nu hen over den kommende tid bliver stadig flere på vores kontorarbejdspladser, så vil jeg bede jer om at holde godt fast i den sunde og sikre corona-adfærd. Vi skal holde afstand, vaske hænder, spritte af og nyse i albuen. Som altid skal vi tage hensyn til hinanden og passe godt på os selv.

Der er brug for at alle hjælper til med at få livet med corona i hverdagen til at fungere. Det er den eneste måde, vi kan lykkes på. Og jeg er selvfølgelig helt overbevist om, at også denne udfordring tager vi i stiv arm.

Rigtig god weekend.

Palle,
direktør i NCC Danmark

TV2 News
Klaus Kaae

Billeder fra produktionen

Vores seje medarbejdere holder hjulene i gang
  • Mini-styregruppemøde på Nicolinehus i Aarhus Ø. Her er vi i fuld gang med at bygge et markant byggeri, som skal indeholde både boliger, markedshal, butikker, fitness, kontorer og restauranter.