Design og dimensionering

Hercules Fundering udfører alt geoteknisk design og dimensionering inden for spuns, jordankre, sekantpælevægge, grundvandssænkning, indvendige stålafstivninger og Københavnervægge.

Geoteknisk design

Vores projektudviklere arbejder med 3D-projektering, som sikrer fuld gennemskuelighed for alle projektets involverede. Samtidig sikrer vores nøjagtige designarbejde, at udfordringer tages i opløbet.

Designerne er meget involverede i det udførende arbejde og har derfor en god forståelse for den praktiske del. Derfor finder vi ofte den mest optimale løsning både udførselsmæssigt og økonomisk, uden at der bliver gået på kompromis med gældende regler og normer. 

Dimensionering af konstruktioner

Det rigtige forarbejde giver det bedste resultat. Den erfaring, Hercules Fundering har fået gennem tiden, gør, at vi kan udarbejde løsningsforslag, som projektets rådgivere ikke nødvendigvis har været opmærksomme på. Derfor er Hercules Fundering den helt rigtige partner, hvis et projekt skal optimeres, så det er økonomisk mest fordelagtigt, hvis der er tvivl om metoder, eller hvis der er behov for fagligt kompetente inputs. Med vores erfaring er vi et videnscenter, som alle projektets involverede kan drage fordel af.

Hercules Fundering råder over egen dimensioneringsafdeling. Afdelingen regner alle former for midlertidige konstruktioner. Ved mere komplekse og permanente konstruktioner samarbejder vi med førende og anerkendte rådgivere i hele Skandinavien.

Har du brug for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller har andre spørgsmål vedrørende design og dimensionering, er du mere end velkommen til at kontakte os.