Københavnervægge / Københavnerspunsning

Hercules Fundering udfører alt inden for Københavnervægge/Københavnerspunsning.

En Københavnervæg kan have mange forskellige udformninger, men væggens primære opgave er altid at sikre stabile vægge og dermed også et sikkert arbejdsmiljø for de aktører, der skal arbejde på projektet.

En Københavnervæg udføres ved, at der ”plantes” HEB-profiler i en given dimension, der passer til projektet – enten ved vibrering eller ramning. Herefter udfyldes rummet mellem HEB-profiler med jernplader/spunsprofiler eller træudfyldning. Altid i en given dimension, der passer til den pågældende opgave. En Københavnervæg kan udføres som fritstående eller med stræk og tværafstivning alt efter den pågældende opgave. Københavnervægge er den optimale løsning, hvor pladsen er trang, og hvor der ikke er mulighed for at grave med anlæg.
Københavnervægge er også ideelle, hvis der skal arbejdes i forskellige niveauer, hvis man eks. har et byggeri med kælder, eller på andre steder, hvor der arbejdes under terrænniveau. I Hercules Fundering har vi desuden mulighed for selv at dimensionere, så du får den rigtige løsning til netop din opgave.

Hercules Fundering kan stille følgende materiel til rådighed til udførelse af Københavnervægge:

  • Volvo 290, koblet op med vibrator RF07
  • Cat 330 med smartboom, koblet op med Movax
  • Junttan PM20
  • Junttan PM27

Står du og skal i gang med et projekt, hvor Københavnervægge kan være det rigtige valg, så kontakt os for et kvalificeret tilbud på din opgave.