Byg en tro på fremtiden

Hos NCC vil vi lyse julen op for dem, der har mest brug for det, ved at donere en million kroner til støtteværdige humanitære projekter. Det gør vi i stedet for at sende julekort eller julegaver til medarbejdere og kunder.

I stedet for at give julegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere giver NCC en samlet juledonation fra hele koncernen. I 2018 donerede NCC et beløb til Ingeniører Uden Grænser, som er en ikke-statslig organisation, der arbejder med udviklingsprojekter over hele verden. Projekterne udføres af frivillige samt lokale leverandører og i samarbejde med lokale partnere for at sikre videndeling og bæredygtige løsninger.

NCC’s donation var øremærket et planlagt skoleprojekt i Karagwe i Tanzania, hvor der skulle bygges flere klasseværelser, laboratorier og sovesale. Dermed kan uddannelsesprogrammet udvides, så eleverne får mulighed for at søge om optagelse på universitetet. Nye vandtanke giver adgang til drikkevand og vand til rengøring, madlavning og vanding af afgrøder til områdets 3.500-4.000 elever og lærere.

Tidligere donationer

Vil du se, hvad tidligere års donationer er gået til? På vores blog fortæller modtagere af donationen med egne ord, hvordan vores julegave har gjort gavn.

NCC's bæredygtighedschef fortæller om vores juledonation

Hør vores bæredygtighedschef Christina Lindbäck fortælle om sine tanker om NCC's juledonation og andre samarbejder, som gør, at vi hos NCC er lidt ekstra glade for, at det snart er jul. Og at vi får mulighed for at gøre lidt mere for dem, der lever under betydeligt barskere vilkår, end vi selv gør. Denne film handler om at tænde lys og indgyde håb. Vi ønsker at inspirere flere til at gøre noget for dem, der slet ingenting har.