Byg en tro på fremtiden

Hos NCC vil vi lyse julen op for dem, der har mest brug for det, ved at donere en million kroner til støtteværdige humanitære projekter. Det gør vi i stedet for at sende julekort eller julegaver til medarbejdere og kunder.

Hvad er så årets julegave? I år har vi udvalgt tre organisationer, som hver dag arbejder for at styrke sundheden, trygheden og skolegangen for mennesker, som lever på flugt eller i stor fattigdom. Vi har udvalgt tre projekter i forskellige dele af verden, som i fællesskab bidrager med videndeling og aktiviteter, der øger levestandarden for mange mennesker.

NCC’s medarbejdere og kunder stemmer i julemånedens første uger om, hvilken organisation deres hjerte banker lidt ekstra for. Den organisation, som vi i fællesskab i virksomheden føler lidt ekstra for, får 500.000 kr., og de to andre får 250.000 kr. hver.

Læs mere om de organisationer, som vi har nomineret i 2017

UNICEFs arbejde i Østtimor

Mange sundhedsklinikker i Østtimor er i en alarmerende ringe forfatning. Donationen fra NCC vil muliggøre UNICEFs arbejde med at opgradere og forbedre 30 sundhedsklinikker rundt om i landet for at kunne tilbyde mennesker grundlæggende pleje.

Plan Internationals arbejde i Guatemala

Mange piger i Guatemala har begrænset adgang til skolegang. Donationen fra NCC vil gøre det muligt for Plan International at finansiere skolegangen i 32 grund- og mellemskoler i Guatemala i et år, inklusive skolepenge, materialer, transport og uniformer.

Læger uden Grænsers arbejde i Libanon

Mere end 1,5 millioner flygtninge fra Syrien har taget vejen til Libanon i de seneste år, og mange lever i elendighed. Donationen fra NCC gør det muligt for Læger uden Grænser at give flygtninge pleje og behandling af både sygdomme, skader og traumer samt drive mødrehjælp og barneplejecentraler.

Alle organisationerne og deres aktiviteter varmer vores hjerter lidt ekstra. Vi håber også, at vores engagement vil inspirere flere til at bidrage til deres drift eller til andre organisationer.

I juleugen præsenterer vi hos NCC den organisation, som vores medarbejdere ønsker at give den største check. Vil du se, hvad tidligere års juledonationer har bidraget til? Sidste års juledonationsmodtagere beskriver på vores blog med egne ord, hvordan de har brugt vores julegave.

NCC's bæredygtighedschef fortæller om vores juledonation

Hør vores bæredygtighedschef Christina Lindbäck fortælle om sine tanker om NCC's juledonation og andre samarbejder, som gør, at vi hos NCC er lidt ekstra glade for, at det snart er jul. Og at vi får mulighed for at gøre lidt mere for dem, der lever under betydeligt barskere vilkår, end vi selv gør. Denne film handler om at tænde lys og indgyde håb. Vi ønsker at inspirere flere til at gøre noget for dem, der slet ingenting har.