Asfalt og råstoffer

Samfundet har brug for en velfungerende infrastruktur og mindre CO2 udledning. NCC arbejder på at reducere branchens miljømæssige fodaftryk og udvikle bæredygtige, omkostningseffektive arbejdsmetoder.

I NCC ønsker vi at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Det gør vi ved bl.a. ved at gå forrest med udviklingen af klimaveje og ved at sætte effektiv energianvendelse og genvinding øverst på dagsordenen i vores produktion. På den måde skaber vi nye fremtidssikrede løsninger, sparer på energien og mindsker vores afhængighed af de sparsomme naturressourcer.

Tæt på vores kunder – hele vejen
Landsdækkende net af asfaltfabrikker og kontorer

Med vores landsdækkende net af asfaltfabrikker og kontorer er vi tæt på vores kunder i hele landet. Vi udfører små og store opgaver med asfaltarbejde på pladser og veje for både kommuner, stat, entreprenører, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og private husejere. Sådan har det været i over 100 år, så du kan være helt sikker på, at du er på rette vej med NCC som din samarbejdspartner.

Råstoflagre og forarbejdningspladser over hele landet

Korte transportveje af råstoffer fra indvindingssted til anvendelsessted er mest bæredygtige. Det reducerer omkostningerne til transport og giver en god råstoføkonomi i dine projekter, og det er samtidig det mest skånsomme mod miljøet. Det sikrer NCC Råstoffer i kraft af vores mange lokale grusgrave i Danmark, indvinding til søs i danske farvande og granitbrud på Bornholm. Vores råstoflagre og forarbejdningspladser er jævnt fordelt over hele landet, så der aldrig er langt til de materialer, din virksomhed har brug for.

Hele vejen rundt om asfalt

Asfalt er et af verdens mest genbrugte materialer. Når en vej skal fornyes er der typisk 25 % genbrugt asfalt i det nye lag. Hvert år produceres der i Danmark nok asfalt til, at vi kan lave en 6 meter bred vej gennem hele jorden. Se hvordan vi arbejder med asfalt i Danmark – fra produktion til færdig vej.
NCC Industry
NCC Industry

Hørkær 8, 2730 Herlev

Tilmeld dig nyhedsmailen
'Roads Ajour'