Microholdet - små asfaltopgaver

Stor ekspertise til lille entreprise

NCC har lokale små asfalthold med medarbejdere og maskiner, der er specialiseret i at løse en lang række mindre asfaltopgaver.

Altid lige i nærheden

Vi er lige i nærheden og udfører asfalt- og vejarbejder for erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og for private i hele landet.

Med konceptet MICROHOLD har NCC skabt en service, hvor du som kunde ikke blot får en hurtig og faglig kompetent løsning på din opgave, men også at opgaven bliver udført, så den altid er konkurrencedygtig på både pris og kvalitet. Alle Microholdene er i bilerne trådløst opkoblet og modtager dermed straks dine ordrer eller forespørgsler.

Vores asfalt Microhold, som hver består af 2 medarbejdere, er specialister i udførelse af mindre asfaltopgaver og er udrustet med det helt rigtige grej til at løse netop din opgave.

Bestilling af Microhold:

Udfyld med dine oplysninger

Beskrivelse af arbejdet

Kontakt

Hele vejen rundt om asfalt

Asfalt er et af verdens mest genbrugte materialer. Når en vej skal fornyes er der typisk 25 % genbrugt asfalt i det nye lag. Hvert år produceres der i Danmark nok asfalt til, at vi kan lave en 6 meter bred vej gennem hele jorden. Se hvordan vi arbejder med asfalt i Danmark – fra produktion til færdig vej.
Finn G Möller
Finn Grønlund Møller

Områdechef, Nord, NCC Industry