NCC på Building Green 2016

Den 2. og 3. november slår Forum Copenhagen dørene op for Danmarks førende event inden for bæredygtige og energieffektive løsninger. Med en fælles stand og inspirerende debatindlæg står NCC-holdet klar til at udfordre branchen og vise tyngden af vores bæredygtige løsninger på tværs af hele forretningen.

På Building Green samles alle aktører i byggeriet om en fælles vision om at øge ambitionsniveauet for bæredygtigt byggeri og anlæg i Danmark. Med 150 udstillere, 5600 besøgende (red. i 2015) og over 500 bæredygtige produkter danner Building Green rammerne for, at den danske byggebranche kan mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem. I år fokuserer Building Green ikke alene på selve bygningen, men også på det bebyggede miljø – med temaet ”Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Klimaveje, fjernvarme, grøn asfalt, energirenovering og meget mere…

Du kan møde NCC-holdet på stand 67, hvor medarbejdere på tværs af forretningsområder i NCC står klar til at inspirere, udfordre og lære fra sig den 2. og 3. november i Forum. På standen kan du bl.a. tage en tur rundt i det virtuelle univers med VR briller, deltage i en Green Asphalt konkurrence og se principperne bag vores klimaveje. Kom forbi til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi sammen bidrager til en bæredygtig fremtid.

Mød NCC i de grønne debatter og paneler

I alt kan over 100 talere opleves på Building Greens fire scener. Under overskriften ”Hvordan får vi gang i den grønne omstilling?” åbner Connie Hedegaard hovedscenen. Blandt de store internationale profiler er Julien De Smedt, grundlægger og direktør for JDS Architects, Brandon Specketer, Partner i COOKFOX Architects, Dan Stubbegaard, der er COBEs grundlægger og ”Mr. Cradle to Cradle”, Michael Braungart.

Fra NCC deltager strategi- og udviklingsdirektør Martin Manthorpe i ”Det Grønne Monopol” på hovedscenen, hvor der bliver stillet skarpt på en række dilemmaer inden for bæredygtigt byggeri. Derudover medvirker bæredygtighedschef Vibeke Grupe Larsen i mentorpanelet ”Building Innovation”, som vil inspirere og hjælpe nytænkende virksomheder med at komme videre med deres bæredygtige løsninger til byggeriet.

Se hele programmet og læs meget mere om Building Green under buildinggreen.eu