Sådan kan Future Office hjælpe jer med at styrke bundlinjen

Future Office forbedrer vores kunders resultater, ved at vi i tæt parløb udvikler arbejdsmiljøer, som gavner medarbejdere, brand og bundlinje:

tillvaxt
Skab vækst i virksomheden

Jeres valg af kontor kan være med til at skabe vækst.

Vi har den viden­ og de værktøjer, der skal til for at skabe et kontor, som tiltrækker fremtidens talenter, inspirerer til bedre samarbejde, afspejler visioner og skaber fleksibilitet i en verden i konstant forandring.

Det er vores mission, at de arbejdsmiljøer, vi skaber, hjælper vores kunder med at nå deres forretningsmæssige mål.

manniska_bla
Opnå større medarbejdertilfredshed

Hvis I vil tiltrække fremtidens talenter og have medarbejdere, der kan lide at gå på arbejde, kræver det et kontor, der opfylder deres behov.

Vi udvikler arbejdspladser med udgangspunkt i en ambi­tion om at skabe flere idéer, højere produktivitet og mere tilfredse medarbejdere. Et miljø, som understøtter medarbejdernes udvikling og skaber trivsel.

bi_gul
Bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Der er en klar sammenhæng mellem en virksomheds succes og dens miljø- og samfundsansvar.

Kvalitetssikring og uvildig bæredygtighedscertificering er med til at udvikle arbejdspladser, som skaber langsigtet værdi for såvel lejere som for samfundet.

r
Få et stærkere brand

Beliggenhed, arkitektur og indeklima­.

Disse tre faktorer er effektive værktøjer, når man vil have kontoret til at afspejle­ virksomhedens værdier, holdning til bæredygtighed og virksomhedskultur­. Det rigtige kontor sender de rigtige signaler og skaber en bedre bundlinje.

Ulrik Gram Meiner-3
Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning & Marketing, NCC Property Development