God stemning på kontoret?

I en sund virksomhed trives medarbejderne. Men alle arbejdspladser har sine egne forudsætninger og udfordringer. Nu har I chancen for at vinde en gennemgang af, hvordan jeres kontor påvirker medarbejdernes sundhed, trivsel og præstationer. Undersøgelsen indebærer en dybdegående gennemgang af, hvordan rutiner, kultur og ikke mindst det fysiske miljø bidrager til effektiviteten på jeres arbejdsplads. Værdien af et Leesman Study er cirka 90.000 kr.

Deltag i konkurrencen!

Udfyld nogle få fakta om arbejdspladsen og jeres kontaktoplysninger. Konkurrencen går ud på at fortælle, hvordan jeres arbejdsmiljø er i dag, og hvordan I mener, at det kan forbedres.

Leesman study

Legal

Konkurrencen gælder for virksomheder i Danmark. Konkurrencen løber indtil den 31. december 2016. Vinderen udvælges af en jury, og juryens beslutning kan ikke ankes. Præmiens værdi er 12.500 euro. Vinderen får besked inden for 5 uger via e-mail/telefon og offentliggøres på NCC's hjemmeside. Eventuel skat af præmien betales af vinderen. Medarbejdere hos NCC må ikke deltage i konkurrencen. NCC forbeholder sig retten til at anvende de indsendte bidrag i sin markedsføring og kommunikation. NCC tager ikke ansvar for indsendte konkurrencebidrag. Vi tager forbehold for trykfejl og eventuel manglende information i konkurrencevilkårene.