KICK-ASS – Fra kælder til milliard

Et foredrag den 29. marts, om arbejdsglæde, motivation og drive og om at få succes!

NCC inviterer til Kick Off på en ny række morgenmøder med et KICK-ASS foredrag af succesiværksætteren Jesper Buch, som bl.a. er kendt fra ’Løvens Hule’ på DR.

Jesper Buch er iværksætter og stifter af fastfood-portalen JUST-EAT. I foredraget ’KICK-ASS – Fra kælder til milliard’ fortæller han om den arbejdsglæde og det drive, der skal til for at skabe en succes

Jesper-Buch

Hos NCC Property Development beskæftiger vi os hver dag med spørgsmålet om, hvordan vi kan styrke det gode arbejdsliv og den gode hverdag gennem de rammer, vi skaber. Trivsel i arbejdslivet får mennesker til at performe bedre, og dermed er de med til at skabe succes for de virksomheder, de arbejder for.

Morgenmødet den 29. marts er det første af tre morgenmøder i 2017, hvor vi bl.a. sætter fokus på det gode arbejdsliv, trivsel, succes og fysiske rammer.

Vi ses til morgenmøde hos NCC Property Development i Gladsaxe Company House, Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg. Vi serverer kaffe og croissanter fra kl. 8.00. Foredraget med Jesper Buch starter kl. 8.30.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Pia Gluud, piaglu@ncc.dk

Tilmeld dig her:

Kick-Ass Morgenmøde