NCC ViaSafe

NCC ViaSafe øger sikkerheden på vejene og regulerer trafikken ved større og mindre vejarbejder, så fremkommeligheden forbedres. For os er sikkerhed nemlig et højt prioriteret og evigt aktuelt område, som kombineres med en gnidningsløs logistik.

Forholdene på vores veje ændrer sig. Der kommer stadigt flere biler på vejene og dermed bliver risikoen for ulykker også større. Men de, der færdes på vores veje, har stadig de samme behov. Både private trafikanter og erhvervskøretøjer har behov for at komme sikkert og uden forsinkelser fra A til B.

Øget sikkerhed for trafikanter og vejarbejdere

Hos NCC har vi udviklet ViaSafe, der er en komplet helhedsløsning bestående af en række servicemoduler, der tilsammen øger sikkerheden for både trafikanter og vejarbejdere.

Vi påtager os ansvaret for hele processen fra at oprette trafikplaner og indhente tilladelser hos myndighederne til opsætning af korrekt skiltning og afspærringer.

Hos os kan I derudover rekvirere alle typer udstyr, f.eks. tavlevogne, barrierer, trafiklys og vejchikaner – og vi tilbyder naturligvis også gerne opsyn samt nedtagning når arbejdet er færdiggjort.

Vi sørger med andre ord for hele sikkerheden.

kasper_madsencolor
Kasper Madsen

Salgs- og entrepriseleder, Vest, NCC Infrastructure

John-Henriksen_web
John Henriksen

Salgs- og entrepriseleder, Øst, NCC Infrastructure