Skal din jord bidrage til en bæredygtig udvikling af Aarhus?

Er du, eller måske en du kender, ejer af et stykke jord eller en grusgrav i Østjylland? NCC er en af Danmarks største råstofindvindere, og vi er på udkig efter nye graveområder i det østjyske, som kan danne grundlag for en bæredygtig udvikling af Aarhus.

De store byer vokser, og særligt Aarhus har fået vokseværk. Flere indbyggere, flere virksomheder og dermed nye byudviklingsprojekter. Der er derfor behov for at sikre råstoffer til den fremtidige udvikling og udbygning af Aarhus og omegn.

Lokal indvinding og korte transportveje

Når byerne vokser, er det vigtigt, at det sker på en bæredygtig måde, og det vil vi gerne bidrage til. Derfor er lokal indvinding og korte transportveje hjørnesten i vores råstofforsyning. Med korte transportveje af råstoffer fra indvindingssted til anvendelsessted skåner vi nemlig miljøet og reducerer CO2-udledningen. Det samme ønsker vi for Aarhus. Derfor søger vi nu lodsejere og nye graveområder i det østjyske, som kan sikre lokale råstofmaterialer til udviklingen af Aarhus.

Er der grundlag for at indvinde materialer i din jord eller grusgrav, så hører vi meget gerne fra dig. Vi garanterer en stabil indtægt på din jord samt en professionel og ansvarsbevidst samarbejdspartner.

Soeren_Graa_NCC
Søren Graae

Områdechef, Råstoffer Vest, NCC Industry

Lars Flemming Sørensen
Lars Flemming Sørensen

Salgschef, Råstoffer, Vest, NCC Industry