Illustration:

Smart Choices for a better world

Klimaforandringerne kræver, at vi tænker nyt og er åbne overfor nye løsninger. I råstof- og asfaltbranchen kan vi gøre en stor forskel. Så lad os sammen træffe nogle ’smarte valg’ til gavn for miljøet og de kommende generationer.

Ønsker du at skabe gode levevilkår for os, der lever i dag, uden at forringe levevilkårene for de kommende generationer? Det gør vi. I NCC er det en stærk drivkraft, og sammen med dig, vores kunder og interessenter, kan vi allerede nu starte med at udvikle bæredygtige løsninger, der gør en stor forskel.

Vores ambition

  • Vi ønsker at bidrage til at ændre branchens mindset i forhold til klima og miljø
  • Vi ønsker at måle på vores klimaindsats og sikre, at vi løbende forbedrer os
  • Vi ønsker at træffe gennemtænkte beslutninger, som bidrager til en bedre verden

Smart Choices i praksis

I praksis betyder ”Smart Choices”, at vi tilbyder vores kunder løsninger, som kan være med til at skabe en bedre verden. Løsninger, som hjælper vores kunder med at nå deres miljømål, give dem værktøjer til at håndtere klimaforandringerne og skabe bedre trivsel på arbejdet og i fritiden. Med andre ord er Smart Choices vores måde at understøtte for eksempel biodiversitet, ressourceeffektivitet, cirkulære materialer og udvikling af nye bæredygtige løsninger.

Smart Choices – Produkter og løsninger

Hos NCC ønsker vi at tage ansvar for klima og miljø ved at tænkte i langsigtede, bæredygtige løsninger. Det gør vi blandt andet ved at reducere branchens miljømæssige fodaftryk og ved at gå forrest med udviklingen af miljøvenlige løsninger. Grundlaget for Smart Choices er baseret på de seks fokusområder i NCC’s bæredygtighedsstrategi. Vi har ikke alle løsninger. Men vi er ivrige efter at udforske og udvikle nye løsninger sammen med dig. Nedenfor finder du et udsnit af nogle af vores bæredygtige løsninger inden for råstoffer og asfalt.

NCC Smart Choices

NCC Industry
NCC Industry

Hørkær 8, 2730 Herlev

Telefon: +45 44 85 56 00