Nyheder

NCC er en af de førende bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheder i Nordeuropa med en omsætning på 49,8 mia. danske kr. og 18.000 medarbejdere i 2015. Vi udvikler og bygger boliger, erhvervsejendomme, industribygninger og offentlige bygninger, veje og anlæg samt anden infrastruktur.


 
 • Udsigt over Københavns havn

  Et kig ud over ud over Københavns Havn, der byder på en masse arkitektur og historie.

 • Havnevigen i Københavns Havn

  De tre tårne i Havnevigen - Havnevigen er et nyt boligkvarter for enden af Islands Brygge nær Nokken på Amagersiden af Københavns havn. Når området er fuldt udviklet, vil det bestå af Ca. 450 boliger. NCC står bag projektet.

 • Gemini Residence

  Gemini Residence - et prisbelønnet boligprojekt på Islands Brygge i København. NCC stod bag projektet, der stod færdigt i 2005.

 • Marriott Hotel

  Copenhagen Marriott Hotel – et hotel i luksusklassen på Kalvebod Brygge i København. Byggeriet blev færdigt i 2001.

 • Dome of Visions på Søren Kirkegaards Plads

  Dome of Visions – et midlertidigt, byggeteknisk, bæredygtigt og kulturelt eksperimentarium på Søren Kierkegaards Plads i København. NCC er initiativtager og bygherre bag projektet, der forlader pladsen til april 2016, hvorefter der rejses en Dome of Visions i Aarhus.

 • Krøyers Plads

  Krøyers Plads – et prisvindende boligprojekt på Krøyers Plads i København, der er Danmarks første svanemærkede etageboliger. NCC står bag projektet.

 • FIH ved Langelinie

  FIH Erhvervsbanks domicil – et byggeri der bl.a. er inspireret af områdets pakhuse. NCC byggede domicilet, der stod klar i 2002. 

 • Nykredit

  Nykredits domicil - en gennemsigtig kube, der skal give visuelle forbindelser til Københavns Havn. Byggeriet stod færdigt i 2001.

NCC by night

NCC har igennem årene udviklet og bygget en hel del i Københavns Havn. Ved det første arrangement i NCC’s Beyond Graduation netværk for nyuddannede sluttede dagen derfor med en NCC-guidet kanalrundfart i Københavns Havn. Det blev til nogle fine billeder, som du kan se her.